29 / 03 / 2024

Eval İnşaat Bahçeşehir'de yeni projeye imza atacak!

Eval İnşaat Bahçeşehir'de yeni projeye imza atacak!

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de İstanbul'un sürekli değer kazanan Bahçeşehir bölgesine yepyeni bir proje ile imza atmaya hazırlanıyor.



Grup yatırım büyüklüğü 500 milyon lira olan iki etaplı EVAL PARK'ı üretecek. Kurulduğu ilk yıllarda gösterdiği ikinci el konut piyasasındaki başarısını yeni konut projelerinde de gösteren EVAL, ilk büyük projesiyle Bahçeşehir'e girdi. Dumankaya İnşaat, Özyurtlar İnşaat ve Garanti Koza gibi şirketlerin markalı projelerine komşu konumda yükselecek olan 870 konutluk EVAL Park Bahçeşehir projesi 43 bin metrekarelik alan üzerinde iki etaplı olarak inşa edilecek.



Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve metronun bulunduğu mega yatırımların yanı başında konumlanacak olan EVAL Park'la ilgili Yeni Akit'e bilgi veren Eval İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Arvas, "Emlaktan inşaata yöneldik.Vatandaşların ne istediklerini biliyoruz. Emlak alım satımı, yatırım danışmanlığı hizmetleri ile büyüdük. İşin mutfağındayız. Bizim önceliğimiz müşterilerimizin kaliteli yaşam alanları sunmaktır. Ayrıca kârlı bir yatırım yapmak isteyenlere fırsat vereceğiz. Konut, ticari alan ve AVM'den oluşacak projemiz lokasyonu itibarıyla gelecek vaat ediyor. Projenin, altyapısı tamamlanmış dört bir tarafı ulaşım ağı ile örülü bir konumda yer alması yatırımcı için büyük bir avantaj, yatırımcı alırken kazanacak" dedi.


Bu hafta ön talep toplama sürecini başlattıklarını dile getiren Arvas, ''Eylül sonu itibariyle projeye başlayacağız. Önce 350 rezidansın yer alacağı 18 ve 24 katlı bloklar yükselecek. Ardından da 650 adetlik geniş ebatlı konutların yer alacağı blokları inşa edeceğiz. 50 adet de ticari ünite yer alacak. Öncelikli olarak oturumcu kitleye hitap edeceğiz. Rezidansta 1+1, 2+1 tipi daireler planlandı. Satış ofisinde 1+1 ve 2+1 tipi örnek dairelerin yer alacağı projenin yatay konseptli bloğunda 3+1 ağırlıklı olmak üzere 4+1 ve 5+1 tipi daireler yer alacak. Okul ve cami alanları da yer alacak'' dedi.


Metrekaresi 3 bin lira


Ön talep sürecinde metrekare birim fiyatının 3 bin liradan olacağını dile getiren Arvas, '' 70 metrekarelik 1+1'lerde fiyatlarımız 180 bin lira seviyesinden başlayacak. Satış seçeneklerimiz zengin olacak. Liste fiyatları üzerinden özel kampanyalar düzenleyeceğiz. Katılım bankaları ile de anlaşacağız. Ayrıca yüzde 25 ile yüzde 70 peşinat aralığında vade farksız maksimum 60 ay ödemeli bir planımız da olacak'' dedi.


Teraslı katlar, açık ve kapalı havuz ile diğer sosyal donatıların yer alacağı projenin teslim yılı ise 2018 olarak belirlendi.


Yeni Akit


Geri Dön