25 / 04 / 2024

Eval İnşaat bahçeşehir projesi

Eval İnşaat bahçeşehir projesi

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de İstanbul'un sürekli değer kazanan Bahçeşehir bölgesine yepyeni bir proje ile imza atmaya hazırlanıyor.

Eval İnşaat Bahçeşehir'de projeye başlıyor!

Eval İnşaat'ın Bahçeşehir'de 43 bin metrekare alan üzerinde yükselecek yeni projesinin 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacağını söyleyen Eval inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Arvas,proje hakkında bilgi verdi.

Eval İnşaat’tan Bahçeşehir’e A Plus bir proje!

Eval İnşaat Bahçeşehir’de A plus bir projeye imza atıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşan dev proje, Kanal İstanbul, 3’üncü Havalimanı, 3’üncü Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Metro’nun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği önemli bir noktada konum

Eval İnşaat Bahçeşehir'de A plus projesiyle gelişecek!

Eval İnşaat'tan Bahçeşehir'e yeni A plus proje Beylikdüzii ve Büyükçekmece'de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de Bahçeşehir bölgesine yeni bir projeye başlıyor.

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi! Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı 1 Nisan'da başlıyor!

Fi Yapı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Fi Side Bahçeşehir projesinin inşaatının 1 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu. İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama...

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Abdurrahman Telli tarafından kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat ruhsatı iptal edildi!

Yıllardır tartışma konusu olan Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis inşaatının ruhsatları mahkeme kararı ile iptal edildi.

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1!

Soyak Konforia Evleri projesinde ara ödeme yapmadan ve peşinat vermeden konut sahibi olmak mümkün. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan projede ödeme kampanyası 17 Ekim'de sona eriyor...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

Akzirve Strada Bahçeşehir’de Off Road heyecanı!

İstanbul Off Road Kulübü, 4x4 dünyasında çok ses getiren yarış konseptini bu yıl Akzirve’nin sponsorluğunda gerçekleştiriyor. Yarışmanın parkuru Bahçeşehir’de yapımı devam eden Strada projesi arazisi üzerinde Akzirve ve İSOFF’un ortak çalışmalarıyla tasarlandı.

Atmaca Bahçeşehir Hayat Evleri fiyat!

Atmaca Gayrimenkul'ün projesi Bahçeşehir Hayat Evleri'nde fiyat listesi 600 bin TL'den başlıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde 150 bağımsız ünite olacak...

Eval İnşaat bahçeşehir projesi Haberi

Eval İnşaat bahçeşehir projesi

Grup yatırım büyüklüğü 500 milyon lira olan iki etaplı EVAL PARK'ı üretecek. Kurulduğu ilk yıllarda gösterdiği ikinci el konut piyasasındaki başarısını yeni konut projelerinde de gösteren EVAL, ilk büyük projesiyle Bahçeşehir'e girdi. Dumankaya İnşaat, Özyurtlar İnşaat ve Garanti Koza gibi şirketlerin markalı projelerine komşu konumda yükselecek olan 870 konutluk EVAL Park Bahçeşehir projesi 43 bin metrekarelik alan üzerinde iki etaplı olarak inşa edilecek.



Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve metronun bulunduğu mega yatırımların yanı başında konumlanacak olan EVAL Park'la ilgili Yeni Akit'e bilgi veren Eval İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Arvas, "Emlaktan inşaata yöneldik.Vatandaşların ne istediklerini biliyoruz. Emlak alım satımı, yatırım danışmanlığı hizmetleri ile büyüdük. İşin mutfağındayız. Bizim önceliğimiz müşterilerimizin kaliteli yaşam alanları sunmaktır. Ayrıca...