29 / 03 / 2024

Koç Üniversitesi’nin tercihi Kelebek oldu!

Koç Üniversitesi’nin tercihi Kelebek oldu!

Yenilikçi tasarımlarıyla yurt içi ve yurt dışında 8 binden fazla projenin dekorasyon işlerini gerçekleştiren Kelebek Mobilya, son olarak Koç Üniversitesi’nin yurt odalarını ürünleriyle donatacak.



Türkiye'nin köklü mobilya markası Kelebek, Koç Üniversitesi’yle, üniversitesinin akademik personelinin konakladığı yurt odalarının dekorasyonunu gerçekleştirmek üzere anlaştı. Yurtiçi ve yurtdışında 8 binden fazla projeye imza atan Kelebek Mobilya, Koç Üniversitesi ile yaptığı bu işbirliğiyle zengin portföyüne yenilerini eklemeye devam ediyor. Kelebek koltuk ve yatak takımları ile donatılacak yurt odaları Kelebek’in çağdaş ve yalın tasarımlarıyla hayat bulacak.


Yenilikçi tasarımları ve her türlü projeye özel sunduğu iddialı çözümlerle öne çıkan Kelebek, Koç Üniversitesi yurt odalarına, üçlü ve tekli Harmonia koltuk ve Lace Yatak Odası ürünlerini Eylül ayında teslim edecek. Toplam 18 dairede gerçekleşmesi planlanan proje aynı zamanda iki kurumun işbirliğinin devamı anlamına da geliyor.


Kelebek Mobilya’nın zengin deneyim ve birikimini, seçkin projeli işlere yansıttığını dile getiren Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış ve Projeli İşler Direktörü Ali Serdar Sorfük, “Yıllardır değerli projelere imza atan bir marka olarak, sadece bu alanda çalışan bir departmana sahibiz ve tüm çalışmaları titizlikle takip ediyoruz. Koç Üniversitesi ile geçtiğimizde yıllarda öğrenci yurtları ve idari personel odaları yapımında ortak çalışmalarımız oldu. Bu yıl da akademik personelin yurt odalarını özgün Kelebek ürünleri ile donatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yenilikçi tasarımlarımız ve her türlü projeye özel sunduğumuz çözümlerle fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.



Geri Dön