25 / 04 / 2024

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Kentte yeni müfreze binaları inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının kaba inşaatını tamamladı.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, itfaiyenin olaylara daha kolay müdahale etmeleri amacıyla şehirde yeni müfreze binaları hayata geçiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu binalardan biri de İzmit ilçe Bağçeşme semtinde inşa ediliyor. Kaba inşaatı tamamlanan müfreze binasının, traverten cephe kaplama imalatı sürüyor. Elektrik, tava imalatını da devam eden Kocaeli Büyükşehir ekipleri, elektrik, kablo montajına başladı. Mekanik, yangın tesisat işine de başlayan ekipler, bina içindeki odaların seramik imalatlarını sürdürüyor.

4 ARAÇ KAPASİTELİ KAPALI GARAJ

Kocaeli Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının bodrum katında şadırvan, mescit, mekanik ve elektrik tesisat odaları, çamaşır odası ve su deposu yer alacak. 418 metrekarelik zemin katta ise amir odası, haberleşme ve şoför odaları ile mutfak yer alacak. Bu katta dinlenme salonları, yemekhane, 210 metrekarelik 4 araç kapasiteli kapalı garaj bulunacak. Birinci katta da 12 kişilik 3 adet yatakhane, spor salonu, eğitim salonu ve tuvaletlere yer verilecek. Müfreze binasının girişinde güvenlik binası, bina çevresinde ise otopark bulunacak.


Geri Dön