19 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden evi yanan aileye yeni ev!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden evi yanan aileye yeni ev!

Şu an ailesi ve çocukları ile birlikte ahırdan bozma bir yerde yaşamak zorunda kalan Durmuş ailesi, Büyükşehir Belediyesi’nin yardımlarıyla 110 metrekare, betonarme karkas, tek katlı yeni bir eve kavuşacak...




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit köylerine bir dizi ziyaret gerçekleştirmişti. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürü, Park ve Bahçeler Şube Müdürü, İSU ve Ulaşım Dairesi temsilcileri, İzmit Belediyesi meclis üyeleri ile birlikte İzmit’e bağlı köylere yapılan ziyaretlerde, Kulmahmut Aşağıhorzum Mahallesi’nde ikamet eden İzzet Durmuş ziyaret edildi.


YARDIM TALEP ETTİ


Başkan Vekili Özak ve beraberindeki heyet, evi yanarak tamir edilemeyecek şekilde hasar gören İzzet Durmuş’a geçmiş olsun ziyareti yaptı. Yapılan ziyarette İzzet Durmuş, Başkan Vekili Zekeriya Özak ve beraberindeki heyetten yardım talebinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürü Erhan Öztürk’e konunun incelenmesi ve vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi için talimat veren Başkan Vekili Özak, konunun takipçisi oldu.





İNŞAAT MALZEMESİ YARDIMI


Ziyaretin yapılmasından kısa bir süre sonra Büyükşehir tarafından malzeme yardımı için proje keşif bilgileri hazırlandı. Evi yanarak mağdur olan maddi durumu yetersiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşa, evinin yeniden yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla inşaat malzemesi yardımında bulunulacak. İzzet Durmuş’un ailesinin işçiliği üstlenmesiyle yeni bir ev inşa edilecek.


YENİ BİR EV YAPILACAK


Şu an ailesi ve çocukları ile birlikte ahırdan bozma bir yerde yaşamak zorunda kalan Durmuş ailesi, Büyükşehir Belediyesi’nin yardımlarıyla 110 metrekare, betonarme karkas, tek katlı yeni bir eve kavuşacak. Durmuş ailesi bu ziyaretten dolayı, Başkan Vekili Özak ve yardımda bulunma talimatını veren Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür etti.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön