26 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşulacak!

Kocaeli Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün düzenlenecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında İzmit Durhasan Mahallesi’nde yer alan 660 dönümlük tarım arazisinin “küçük sanayi” alanına çevrilmesi istenecek.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından düzenlenecek toplantıda önemli bir madde gündeme gelecek. 

Kocaeli Denge Gazetesi'nde yer alan habere göre; İzmit Durhasan Mahallesi’nde yer alan 660 dönümlük tarım arazisinin “küçük sanayi” alanına çevrilmesi istenecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 35 ve 36 sıra sayılı gündem maddesi ile bu karar oylanacak. 

 Kocaeli Büyükşehir Meclisi nde imar konuşulacak!

İZMİT'TE 660 DÖNÜM ALAN, SANAYİ ALANI OLUYOR  

Bu kapsamda 660 dönümlük tarım arazisinde sanayi faaliyeti gerçekleştirilebilecek. Bu karara muhalefetin tepki göstermesi planlanıyor ancak mecliste çoğunluk iktidar partisinde. Bu kararın, yarın iktidar partisine mensup meclis üyelerinin vereceği oylarla meclisten geçmesi amaçlanıyor. 

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİSİ 

İzmit Durhasan Mahallesi'nde bulunan bu alan, sanayi alanına dönüştürülecek. Muhalefetin söz konusu bu maddeyi ‘Tarım Arazilerinin Korunması" kapsamında yargıya götürme hazırlığında olduğu belirtildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye meclisi, bugün saat 15.00'te İzmit Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.
 


Geri Dön