23 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Meclisi

Kocaeli Büyükşehir Meclisi

Bugün düzenlenecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında İzmit Durhasan Mahallesi’nde yer alan 660 dönümlük tarım arazisinin “küçük sanayi” alanına çevrilmesi istenecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

Bursa Büyükşehir Meclisi'nin gündeminde imar var!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda 1050 konutlarla ilgili olarak Bakanlık'ın hazırladığı projenin detayları anlatıldı.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Kocaeli Büyükşehir’den Sağlık Bakanlığı'na arsa tahsisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 9 maddeli olağanüstü meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor

Kocaeli Büyükşehir, kepenk indiren iş yerlerinden kira almayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs mücadelesi kapsamında iş yerlerini kapatan işletmecilerden kira almayacaklarını açıkladı.

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde imar planı değişikleri gündeme alınacak!

Sakarya Büyükşehir Meclisi 9 Aralık Pazartesi günü toplanacak. Toplantıda imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 54 maddelik gündem değerlendirilecek...

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşa prefabrik ev yardımı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve barınamayacak durumda olan vatandaşlara prefabrik ev yardımı yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Meclisi Haberi

Kocaeli Büyükşehir Meclisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından düzenlenecek toplantıda önemli bir madde gündeme gelecek. 

Kocaeli Denge Gazetesi'nde yer alan habere göre; İzmit Durhasan Mahallesi’nde yer alan 660 dönümlük tarım arazisinin “küçük sanayi” alanına çevrilmesi istenecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 35 ve 36 sıra sayılı gündem maddesi ile bu karar oylanacak. 

İZMİT'TE 660 DÖNÜM ALAN, SANAYİ ALANI OLUYOR  

Bu kapsamda 660 dönümlük tarım arazisinde sanayi faaliyeti gerçekleştirilebilecek. Bu karara muhalefetin tepki göstermesi planlanıyor ancak mecliste çoğunluk iktidar partisinde. Bu kararın, yarın iktidar partisine mensup meclis üyelerinin vereceği oylarla meclisten geçmesi amaçlanıyor. 

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİSİ 

İzmit Durhasan Mahallesi'nde bulunan bu alan, sanayi alanına dönüştürülecek. Muhalefetin söz konusu bu maddeyi ‘Tarım Arazilerinin Korunması" kapsamında yargıya götürme hazırlığında olduğu belirtildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye meclisi, bugün saat 15.00'te İzmit Leyla...