28 / 03 / 2024

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşlara ev!

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşlara ev!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesi Cedit Mahallesinde yaşayan Hakan ve Ayşe Arık çiftinin prefabrik ev taleplerini karşıladı.




Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıyor. İzmit ilçesi Cedit Mahallesinde yaşayan Hakan ve Ayşe Arık çiftinin prefabrik ev taleplerini karşılayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aileye yeni evini kazandırdı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Arık ailesi, yeni prefabrik evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

HAKAN ARIK “KALP HASTASI ANNEMİZ ZORLANIYORDU”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine yapmış olduğu başvuru sürecini söyleyen Hakan Arık; “Evimiz zor kış şartlarının etkisiyle çok fazla eskimişti ve bizimle birlikte yaşayan kalp hastası annemiz fazlasıyla zorlanıyordu. Büyükşehir Belediyesine başvurumuz sonucu olumlu olunca sağ olsun ekipler yaptıkları incelemeler sonucunda kış şartları daha da artmadan yeni evimize kavuştuk. Annemiz de daha rahat bir ortama kavuşmuş oldu” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Yeni evine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Hakan Arık “Gerek Belediye Başkanımızdan gerekse emeği geçen arkadaşlardan Allah razı olsun. Hızlı bir şekilde evimizi tamamlayarak kış şartları ağırlaşmadan evimize taşınmamızı sağladılar. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

NASIL BAŞVURULUR?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tüm ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak ve bu hizmetlerden yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masasından detaylı bilgi alabilir.


Geri Dön