28 / 03 / 2024

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli'yle bağlı Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 59 daireyi satışa çıkardı



Kocaeli Derince'ye bağlı Yenikent Mahallesi Araptepe'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde Derince Belediyesi'ne bağlı 59 daire satışa çıkarıldı. Daireler için ihale tarihi 26 Mayıs tarih olarak belirlendi.

Derince Belediyesi'nde yer alan habere göre; kentsel dönüşüm projesi içerisinde depreme dayanıklı, otoparkı bulunan, sosyal ve yeşil alanlar yer alıyor. 428 daire ve 7 işyerinden oluşan proje 30 bin metrekare inşaat alanına sahip.  Belediye proje içerisinde kendilerine ait 59 daireyi açık ihale yoluyla satışa çıkarıyor. Saat 11:00'de gerçekleşecek ihale Derince Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatı 285 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor. Proje içerisinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Kocaeli Derince Belediyesi ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Projeden daire almak isteyen vatandaşların 250 TL teminat bedelini Derince Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğün'e yatırıp gerekli evrakları en geç 25 Mayıs 16:00 saatine kadar Derince Belediyesi'ne teslim etmesi gerekiyor. Daireler hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar Derince Belediyesi internet sitesinden inceleme yapması gerekiyor. 

Derince Belediyesi'nden satılık 59 konut!


Geri Dön