19 / 04 / 2024

Derince Belediyesi'nden satılık 59 konut!

Derince Belediyesi'nden satılık 59 konut!

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Derince ilçesi, Sopalı Mahallesi'nde yer alan 59 konutu satıyor...



Derince Belediye Başkanlığı tarafından, Kocaeli ili, Derince ilçesi, Sopalı Mahallesi'nde yer alan 59 konut satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 26 Mayıs tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

İlan metni:

DERİNCE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Aşağıda nitelikleri belirtilen natamam taşınmazların, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun hükümleri doğrultusunda satışı yapılacaktır.

Derince Belediyesi nden satılık 59 konut!

Derince Belediyesi nden satılık 59 konut!

Derince Belediyesi nden satılık 59 konut!

Derince Belediyesi nden satılık 59 konut!

Derince Belediyesi nden satılık 59 konut!

Derince Belediyesi nden satılık 59 konut!

Derince Belediyesi nden satılık 59 konut!

1- Yukarıda tapu ve ihale bilgileri verilen Derince Belediyesi`ne ait natamam taşınmazların satış ihalesi , 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre, belirtilen tahmini bedel üzerinden karşısında yazılı tarih,saat ve usul ile; Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi, Belediye Hizmet Binası No:83 Kat:4, Derince/KOCAELİ adresinde bulunan, Derince Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır.

2- İhaleye katılmak isteyenlerden;
A) Gerçek / Tüzel Kişilerde Aranan Şartlar
Şartname bedelinin yatırıldığına dair makbuz (Asıl)
Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya Teminat Mektubu (Asıl)
Derince Belediyesinden Borcu Yoktur Belgesi (Asıl)
Kanuni adresini belirten Adres Beyanı (Gerçek Kişilerde; İkametgâh Belgesi)
Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren Noter tasdikli İmza Sirküleri (Asıl) (Gerçek Kişilerde: Noter tasdikli İmza Beyannamesi Derneklerde; Derneğin Noter onaylı imza sirküleri veya ihale ile ilgili Yönetim Kurulu Kararı ile ihaleye katılmak için yetki verilen kişiye ait Noter onaylı İmza Beyannamesi)
Tüzel Kişi; Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu odadan 2021 yılına ait Oda Kayıt Belgesi (Asıl) / Gerçek Kişi; Nüfus Kayıt Örneği) / (Dernek; Dernekler Müdürlüğü Faaliyet Belgesi)
Vekaleten katılımda Noter tasdikli vekaletname ile vekilin İmza Beyannamesi(Asıl)
Ortak katılım olması halinde Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi (Asıl)
Katılımcı tarafından İmzalı Şartname

Derince Belediyesi nden satılık 59 konut!

B) Diğer Şartlar
Söz konusu ihale, 2886 sayılı D.İ.K.’na göre düzenlenmiş olup, istenen bütün bilgi ve belgelerin (geçici teminat belgesi dâhil) bu Kanuna uygun olması gerekmektedir.
İhale şartnamesi, her bir bağımsız bölüm için 250,00-TL bedel karşılığında Derince Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden imza karşılığı istekli veya yetkili vekillerine verilecektir. İhale şartnamesi aynı yerde ücretsiz görülebilir.
Derince Belediyesine borcu bulunan özel ve tüzel kişiler ihaleye katılamazlar. Ancak borçlarını ödediklerine dair makbuzun ibrazı halinde ihaleye katılabilirler. İhaleye katılmak isteyen taliplilerin Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Biriminden “Borcu yoktur belgesi” almaları zorunludur.
İstekliler istenen bütün bilgi ve belgelerin asıllarını veya noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp, dosyalarını en geç ihale gününden 1(bir) iş günü önce 25.05.2021 Salı günü, saat 16:00’ya kadar Derince Belediyesi Ek Bina 4. katta bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim edebileceği gibi aynı tarih ve saate kadar İdareye ulaşması şartıyla iadeli taahhütlü olarakta gönderilebilir.

3- Encümen ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup teklif edilen bedeli uygun görmediği takdirde ihaleyi yapmayabilir.

4- İhale ilanı www.derince.bel.tr adresinde görülebilir. İlan olunur.


Geri Dön