25 / 04 / 2024

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.



Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale, Belediye Encümeninde 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve Belediyelerin Arsa Konut ve İşyeri Üretimi, Tahsisi, Kiralanması ve Satışına Dair Genel Yönetmelik hükümlerine göre Açık Teklif Usulü ile yapılacak.

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN SATILIK 112 ADET KONUT ve 9 ADET DÜKKAN

Mevlana Mahallesinde bulunan aşağıda bilgileri yer alan taşınmazların satışı, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve Belediyelerin Arsa Konut Ve İşyeri Üretimi, Tahsisi, Kiralanması ve Satışına Dair Genel Yönetmelik hükümlerine göre Açık Teklif Usulü ile ihaleye konulmuştur.

İhale ilanı için tıklayın

İhale, Belediyemiz Encümeninde 24.09.2020 Perşembe günü saat 14:00’de yapılacaktır. İhale sonrası kalan taşınmazların satışlarına, anılan Yönetmeliğin 15. maddesinin (d) bendi uyarınca devam edilecektir. İhale Komisyonu 2. ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir, İhale Komisyonunun bu hususta alacağı karar kesindir. Satışı yapılacak olan taşınmazlarda, tahmin edilen bedelin %3’ü oranında geçici teminat miktarı yatırılacaktır. İhale şartnamesi, Mali Hizmetler Müdürlüğü İhale Biriminde görülebilir. 

İhaleye katılabilmek için; 
-Gerçek kişiler için, kanuni ikametgah ve nüfus cüzdanı sureti,
-Temsil durumunda noterden onaylı vekaletname,
-Yabancı isteklilerin Türkiye’de tebligat için adres göstermesi (adres beyanı),
-Tüzel kişiler için, bağlı olunan makamdan alınan faaliyetin devam ettiğine dair belge (İhale yılı içinde düzenlenmiş),
-Tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri (Derneklerde karar defteri),
-2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na uygun olarak düzenlenmiş Geçici Teminat (Bankadan getirilecek ise mektup örneği İdareden alınacak),
-Yıldırım Belediyesine borcu olmadığına dair belge,

Yukarıda istenilen belgeler, Mali Hizmetler Müdürlüğü İhale Birimine teslim edilecektir.
İhaleye iştirak edeceklere duyurulur.


Geri Dön