19 / 04 / 2024

Yıldırım Belediyesi'nden rekor asfalt yatırımı!

Yıldırım Belediyesi'nden rekor asfalt yatırımı!

İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi adına 2016’da yoğun asfalt çalışmalarını devam ettirdi.




Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2016’da 62 bin 971 ton kaplama, 3 bin 551 ton mini finişer çalışması, 43 bin 470 ton yama ile birlikte toplamda 109 bin 992 ton asfalt dökme çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca 69 mahallede gerçekleştirilen asfalt çalışmalarının yanı sıra 793 adet ızgara, bin 266 adet baca, 791 adet yağmur suyu ızgarası ve 2 bin 613 metre yağmur suyu drenaj hattı yerleştirildi.  Bu çalışmalar neticesinde 69 mahalledeki cadde ve sokaklar modern ve estetik bir görünüme kavuşturularak ulaşım sorunu en aza indirildi.


 


ALTYAPI ÇALIŞMALARI NEFES ALDIRIYOR



Yıldırım’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için 2016’da da önemli projeler hayata geçirdiklerini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek amacıyla titiz çalışmalar yürütüyoruz. Yıldırım’da  yol yenileme hizmetlerimiz ile ulaşımı rahatlatmaya devam edeceğiz” dedi. Asfalt, bordür ve tretuvar çalışmalarıyla araç ve yaya trafiğini rahatlatmayı sürdürdüklerini dile getiren Başkan Edebali, “Büyük şehirlerin en önemli sorunlarının başında trafik geliyor. Araç yoğunluğunun yanında trafiğe yardımcı unsurların eksikliği de risk teşkil ediyor. Biz de riskleri en aza indirmek ve güvenli bir ulaşım oluşturmak için asfalt çalışmalarına önem veriyoruz. Hedefimiz Yıldırım’da her yolu modern hale getirerek günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye ulaştırmak” ifadelerini kullandı.



Yıldırım Belediyesi



Geri Dön