19 / 04 / 2024

İstanbul satılık yeni konut projeleri 2013!

İstanbul satılık yeni konut projeleri 2013!

İnşaat yatırımcıları yazın durgunluğundan sonra Eylül ayına çok hızlı bir giriş yaptı. Sadece Eylül ayında İstanbul’da 4 yeni proje satışa çıktı. İşte o projeler; İstanbul satılık yeni konut projeleri 2013!



Taksim Gezi olayları, Ramazan Bayramı ve yazın olağan durgunluğunun ardından inşaat yatırımcıları Eylül ayına çok hızlı bir giriş yaptı. Birçok yeni projenin ilk kez görücüye çıktığı Eylül ayında yine işbirlikleri ve yeni yatırım planları da ardı ardına duyuruldu. Sadece İstanbul’da 4 tane yeni konut projesi satışa sunuldu. İstanbul’un farklı semtlerinde ve farklı konseptte hayata geçirilen bu projeler lansmana özel fiyatlarla Eylül ayında resmi olarak satışa çıktı. Şimdi gelin avantajlı fiyatlarla ilk kez müşteriyle buluşan İstanbul satılık yeni konut projelerini daha yakından inceleyelim. İşte tüm detayları ile İstanbul satılık yeni konut projeleri 2013…


İstanbul satılık yeni konut projeleri 2013!


Kale Kent’te 48 ay vade farksız taksitle 106 bin TL

Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığında Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Kale Kent projesi, 100 bin metrekare alan üzerinde toplam bin 471 daireden oluşuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinden meydana gelen Beylikdüzü Kale Kent  projesinde fiyatlar 106 bin TL’den başlıyor 565 bin TL’ye kadar yükseliyor. 2015 yılında konut teslimlerinin yapılması planlanan Kale Kent Beylikdüzü projesinde 48 ay vade farksız taksitle daire sahibi olunabiliyor. Toplam 33 bloktan oluşan Kale Kent projesinin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanları, fitness merkezi, spor alanları, yüzme havuzu, buhar odası, sauna, güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor. 


Kale Kent hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


İstanbul satılık yeni konut projeleri 2013!


Nef Kağıthane 03’te 9 bin TL peşinatla 230 bin TL

Timur Gayrimenkul markası Nef tarafından Kağıthane’de Cendere Caddesi üzerinde hayata geçirilen Nef Kağıthane 03 projesi, toplam 335 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Nef 03 Kağıthane projesinde daireler istenirse modüler sistem sayesinde birleştirilebiliyor. Konutların 230 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Nef Kağıthane 03 projesinde 9 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Levent’e 2,5 kilometre, E-5’e 1,5 kilometre, Çağlayan’a 1,5 kilometre, Taksim-Beşiktaş-Dolmabahçe tüneline 2,9 kilometre uzaklıkta konumlanan Nef Kağıthane 03 projesi, yakında hizmete girecek olan ihalesi yapılmış Kabataş-Mahmutbey metro hattına da 200 metre mesafede yer alıyor. 


Nef Kağıthane 03 hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız


İstanbul satılık yeni konut projeleri 2013!


G Marin’de metrekaresi bin 800 TL

Mar Yapı güvencesiyle Darıca-Bayramoğlu’nda hayata geçirilen G Marin projesi, 35 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 556 konuttan oluşan Bayramoğlu G Marin projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Konutların metrekaresi bin 800 TL ile 2 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulduğu G Marin Bayramoğlu projesinde konut sakinleri Divan Grubu’nun vereceği rezidans hizmetlerinden faydalanabilecek. 2 etaptan oluşan projede ilk etap teslimlerinin Ekim 2013’te, ikinci etap teslimlerinin ise 2014’ün sonunda yapılması planlanıyor. Mar Yapı G Marin projesined rezervasyon hizmetleri, havalimanı transfer, özel alışveriş, kurye postalama hizmetleri, kuru temizleme, çamaşırhane, temel ofis hizmetleri, şoför ve uçuk bileti gibi birçok ayrıcalıklı hizmet sunuluyor. 


G Marin hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


İstanbul satılık yeni konut projeleri 2013!


Nef Merter 12’de 260 bin TL

Nef Merter 12 projesi Merter’de E-5’in tam bitişiğinde yer alıyor. Nef güvencesiyle hayata geçirilen proje 14 katlı 3 bloktan oluşuyor. Toplam 562 daireden oluşan Nef 12 Merter projesinde büyüklükleri 53 ile 135 metrekare arasında değişen konut seçenekleri yer alıyor. Projede modüler sistem sayesinde isteyen istediği büyüklükte daire oluşturabiliyor. Dairelerin 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Nef Merter 12 projesinde 9 bin TL peşinat verilerek daire sahibi olunabiliyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre, Levent’e 14 kilometre, Ataköy’e ise sadece 4 kilometre mesafede konumlanan Nef Merter 12 projesi 11 üniversiteye ve açılacak olan Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Hastanesi’ne çok yakın konumda bulunuyor. Farklı tasarımı ile dikkat çeken proje Armani Hotel Milano’nun da mimarı olan Lombardini imzası taşıyor. 


Nef Merter 12 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


İstanbul satılık yeni konut projeleri 2013!


Elit Alyans Residence’ta metrekaresi 2 bin TL

Alyans İnşaat tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede inşa edilen Elit Alyans Residence projesi, 19 bin 473 metrekare alan üzerinde 4 bloktan oluşuyor. Gebze Çayırova’da hayata geçirilen Elit Alyans Residence projesinde toplam 80 daire yer alıyor. 2+1, 3+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire seçeneklerinden oluşan projede konutlar metrekaresi 2 bin TL’den satışa sunuluyor. 2014 yılının sonlarına doğru konut teslimlerinin yapılması planlanan Gebze Elit Alyans Residence projesinde Ekim ayından itibaren banka kredili satışların başlaması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise Türk hamamı, fitness center, çocuk oyun alanı, güneşlenme alanları, sauna, buhar odası, mini market, lounge, güneşlenme alanları, açık yüzme havuzu, güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor. 


Elit Alyans Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön