18 / 04 / 2024

Kocaeli eski valilik binası yıkıldı!

Kocaeli eski valilik binası yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binasının yıkım çalışmalarını tamamladı. Tamamlanan yıkım işlemleri neticesinde oluşan inşaat yıkıntı atıklarının düzenli depolama alanlarına taşınması sonucu bitecek olan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binasının yıkım çalışmalarını tamamladı. Çalışmalarını yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, yıkım hakkında bilgi aldı. Başkan Vekili Özak’a inceleme sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Fen İşleri Daire Başkanı Lütfü Efil ve İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler eşlik etti.


YIKIM TAMAMLANDI


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen eski Valilik binasının yıkım işlemleri program dahilindeki verilen süre içerisinde tamamlandı. Çalışma sahasını inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, 2 hafta sürmesi planlanan yıkım işlemlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlandığını ifade etti.



10 GÜNDE TAŞINACAK


Tamamlanan yıkım işlemleri neticesinde oluşan inşaat yıkıntı atıklarının düzenli depolama alanlarına taşınması sonucu bitecek olan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Taşıma işlemleri de en geç 10 gün içerisinde tamamlanacak.



YER ALTI OTOPARKI


Eski Valilik Binası’nın yıkıntı atıklarının kaldırılmasının ardından düzenleme çalışmaları yapılacak. Yıkımı gerçekleştirilecek alan yer altı otoparkı olarak değerlendirecek. Kocaeli’deki önemli bir sorunu ortadan kaldıracak yer altı otoparklarının üstü ise meydan şeklinde değerlendirilecek.



Geri Dön