25 / 04 / 2024

Kocaeli Gazanferkent Konutları'ndaki 74 daire ihaleyle satılamadı!

Kocaeli Gazanferkent Konutları'ndaki 74 daire ihaleyle satılamadı!

Kent Konut tarafından satılmayan ve daha sonra kamulaştırmalarda kullanılmak üzere Büyükşehir’e devredilen Gazanferkent Konutlarındaki 77 dairenin satış ihalesinde sadece 3 daire satıldı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin iştiraki olan Kent Konut tarafından Karamürsel’de yapılan Gazanferkent Konutlarında bulunan 77 dairenin satış ihalesi Encümen’de gerçekleştirildi. 77 konuttan sadece 7’sine istekli çıktı. Kent Konut tarafından yapılan ilk lüks konut projesi olan Gazanferkent konutlarında satılmayan dairelerin bir bölümü SGK’ye, bir bölümü ise kamulaştırmalar için Büyükşehir’e devredildi. Büyükşehir konutları satmak için yaptığı ihaleye de ilgi olmadı ve konutlar yine elde kaldı.


BİR DUBLEKS, 2 NORMAL DAİRE SATILDI

Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirilen Encümen toplantısında Gazanferkent konutlarında 77 dairenin satış ihalesi yapıldı. Sadece 3 dairenin batışının yapıldığı ihalede iki normal, bir dubleks daire satıldı. Muhammen bedeli 159 bin 810 lira olan A6 Blok kat 4 11 No’lu daire Mehmet Er adına Emel Dökümlü katıldı. Dökümlü, bedeli 160 bin 60 liraya yükselterek daireyi Mehmet Er adına aldı. Muhammen bedeli 230 bin 750 lira olan A7 blok kat 3 10 No’lu daire Mehmet Dökümlü ihaleye katıldı. Dökümlü, bedeli 231 bin liraya yükselterek daireyi aldı. Muhammen bedeli 109 bin 150 lira olan B5 blok kat 2 8 No’lu daire için Filiz Baydak ihaleye katıldı. Tek istekli olan Baydak, 109 bin 200 liraya çıkartarak daireyi aldı.


TERAS CAFE’NİN İLAHESİ 27 TEMMUZ’DA

Toplu taşıma dairesinin ilk kez minibüslere ceza kesmediği Encümen toplantısında iki ihale gün tespiti yapıldı. Emlak İstimlak Daire Başkanlığı tarafından ihale ile kiralanması istenen SEKA Park Teras Cafe ve Metropol İş Merkezindeki dükkan satışı için gün belirlendi. Teras Cafe’nin kiralanması ve Metropol İş Merkezindeki 3 No’lu işyerinin satışı 27 Temmuz’da saat 10.30’da Encümen’de gerçekleştirilecek.


www.kentkonut.com.tr



Demokrat Kocaeli


Geri Dön