16 / 04 / 2024

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 



Kocaeli Kandıra ilçesinde 52 milyon TL yatırım bedeli ile gerçekleştirilen Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası projeleri hızla devam ediyor.

Sabah'tan Abbas Çakar'ın haberine göre; Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, toplam 52 milyon TL yatırım bedeli ile gerçekleştirilen Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasında inceleme gerçekleştirdi. 

Kocaeli'de gençlik ve spor yatırımlarına aralıksız devam eden ve bunun en güzel örneklerinden birisi olan Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda denetleme gerçekleştiren Başkan Büyükakın, Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının son durumu hakkında da bilgi aldı. Mavi bayraklı plajlarıyla deniz turizminin vazgeçilmez adreslerinden biri olan Kandıra'ya Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun çok yakışacağını söyleyen Başkan Büyükakın, "Kandıra'mıza muhteşem bir belediye hizmet binası da yapıyoruz. Tamamladığında vatandaşlarımıza çok daha güzel hizmetler verme imkânımız olacak" dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Daire Başkanı Serkan Ihlamur ve teknik personellerin hazır bulunduğu incelemeler sonunda açıklama yapan Başkan Büyükakın, "Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz yaklaşık iki ay sonra tamamlanacak. Kandıra'da yaşayan çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve tüm vatandaşlarımız bu projeden faydalanarak mutlu olacaklar. Kandıra Belediyemizin kullanımı için yaptığımız yeni hizmet binamızla birlikte Kandıra ilçemize bu iki proje için 52 milyon TL tutarında bir yatırım yapmış olacağız" şeklinde konuştu.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!


Geri Dön