23 / 04 / 2024

İzmir Konak'a yeni hizmet binası inşa ediliyor!

İzmir Konak'a yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak'ın Güney mahallesinde yeni bir hizmet binası inşa ediyor.



Hizmet kalitesi ve hızını artırmak için yeni yatırımlarına devam eden  İzmir  Büyükşehir Belediyesi, bir daire başkanlığıyla 7 müdürlüğü Konak ilçesi Zeytinlik bölgesinde inşa edeceği yeni hizmet binasında konuşlandıracak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Güney Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi'ne ait arazi üzerinde 23 milyon 250 bin TL'ye kurulacak binanın kazık ve ankraj imalatları ile zemin kat döşeme kalıbı tamamlandı.

Demir imalatları süren yeni hizmet binasındaki çalışmaları denetleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe,  Defin İşleri Şube Müdürlüğü, Mezbaha Şube Müdürlüğü, Veteriner işleri Şube Müdürlüğü, Katı Atık Şube Müdürlüğü, İnşaat Atıkları Şube Müdürlüğü,  Sağlıklı Kentler Proje Koordinatörlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü, Gıda Kontrol ve Laboratuvar Şube müdürlüklerine ait ofisler, analiz laboratuvarları ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'nin bulunacağı komplekste ayrıca 85 araçlık kapalı, 18 araçlık açık otopark, 29 adet morg ünitesi ve 40 kişilik personel yemekhanesinin yer alacağını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'taki yeni hizmet binası, 2019 yılı sonuna kadar tamamlanacak.


Geri Dön