18 / 04 / 2024

Kocaeli Kartepe'de ''imar haksızlığı'' iddiası!

Kocaeli Kartepe'de ''imar haksızlığı'' iddiası!

Kocaeli Kartepe ilçesi Acısu Yavuz Sultan Mahallesi Huzur Sokak’ta yaşayan bir vatandaş, Belediye'nin imar haksızlığı yaptığını iddia ederek, yasal yollara başvuracağını ifade etti.



Kocaeli Kartepe ilçesi Acısu Yavuz Sultan Mahallesi Huzur Sokak’ta yaşayan Adem Yılmaz, Belediye'nin imar haksızlığı yaptığını iddia ederek, yasal yollara başvuracağını söyledi.

Kocaeli Kartepe de imar haksızlığı iddiası!

Özgür Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre, Adem Yılmaz'ın iddiası şu şekilde: “Acısu’da 19 ayrı parselden oluşan büyük bir arsa var. Belediye bu arsaya imar verirken yollar, yeşil alanlar için yer ayırmadı. Hemen yanında bulunan 2.280 metrekarelik arsada ise, yeşil alan ve yollar için 1522 metrekare yer alındı, vatandaşa 788 metrekare yer bırakıldı.” 

“Öyle gerekti”

Konuyu Kartepe Belediyesi yetkilileri Bali Polat ve Ali İhsan Karagöz’e ilettiğini kendisine, “Öyle gerekti” yanıtı verildiğini söyleyen Adem Yılmaz, “Büyük olasılıkla Başkan Üzülmez’in bu haksızlıktan haberi yok. Bu işi incelemesini bekliyorum. Yasal yollara başvuracağım” diye konuştu. 


Geri Dön