25 / 04 / 2024

Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi!

Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi!

Kartepe Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2020'de evlilik işlemleri için başvuranların sayısını duyurdu. Açıklanan rakamlara göre Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi...



Mutlu bir yuva kurmak amacıyla Kartepe Belediyesi’ne başvuran çiftlerin nikâh işlemleri koronavirüs tedbirlerine uygun olarak yapıldı.Kartepe Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2020'de evlilik işlemleri için başvuran toplam 605 çiftin resmi nikahını kıydı.

COVİD TEDBİRLERİNE UYGUN OLARAK

Kartepe Belediyesi tarafından açıklanan verilerine göre 2020 yılında 605 çifte nikah kıyıldı. Koronavirüs pandemi önlemleri titizlikle yerine getirilerek nikah cemiyetleri Kartepe Belediyesi Acısu KM, Ataevler KM, Derbent KM, Hasan Yılmaz KM, Rıdvan Çetin KM, Suadiye KM, Uzunçiftlik KM, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezleri ve Eşme sahilinde yer alan açık alanda yapıldı.

Kocaeli Kartepe de 2020 de 605 çift evlendi!

KOCAMAN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Mutlu bir yuva kurmak amacıyla Kartepe Belediyesi’ne başvuran çiftleri Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman da yalnız bırakmayarak bir çoğunun sevincine ortak oldu. Hemşehrilerinin davetlerine icabet ederek bu mutlu günlerinde yanlarında olan Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, genç çiftlerin kimi zaman nikah akitlerini yaparken, kimi zaman da nikahlarına şahitlik ederek, en mutlu günlerinde yeni evli çiftlerin yanında oldu.

GEÇEN SENE 800 ÇİFT EVLENDİ

Geçen sene 800 çiftin nikahı kıyılırken, bu yıl 195 kişi daha az başvurusu yaptı. Bir çok çift pandemi dolayısıyla evlilik planlarını ertelemek zorunda kaldı.  
 


Geri Dön