26 / 04 / 2024

Kocaeli Konaklama Merkezi açıldı!

Kocaeli Konaklama Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi projesi hizmete açıldı




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi projesi kapsamında 365 gün 24 saat hasta ve refakatçilerine tedavi sürelerince merkezden ücretsiz yararlanma imkanı sunuluyor.


Kocaeli’de hastanelerde yatan hasta ve refakatçilerinin hastane koridorlarında kalarak mağduriyet yaşamamaları için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konaklama Merkezi misafirhane olarak hizmet veriyor. Konum olarak İzmit Körfezi’ne hakim çam ağaçları arasında oldukça havadar olan misafirhanenin manzarası ve bahçesi de, hasta ve refakatçilerine günün yorgunluğunu ve stresini unutturacak şekilde düzenlendi. 44 yatak kapasiteli misafirhanede üç öğün yemek, sürekli duş imkanı, hastaların ilaç takibi için hemşire hizmeti ile hasta ve refakatçilerine evlerinin huzurunu aratmayacak bir mekan sunuluyor.


HASTA VE REFAKATÇİLERE EV KONFORU

Merkezde kalan misafirlerden oldukça olumlu tepkiler alınan hizmet dahilinde hasta ve hasta yakınları, “Hastanede belediyenin kalacak yeri olduğunu bize söylediklerinde burayı hayal bile etmemiştik, burada her şey çok güzel, buradaki hizmetten ve bize karşı burada çalışanların davranışlarından çok memnunuz. Allah emeği geçenlerden razı olsun. Hastane işlerimiz devam ettiği sürece merkezden yararlanmaya devam etmek istiyoruz çok teşekkür ederiz“ dedi.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön