25 / 04 / 2024

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

1.500 metrekare kapalı kullanım alanına sahip olan eğitim merkezi, Kocaeli Anne Şehir Projesi kadınların hizmetine kazandırıldı. Açılış töreninde açıklamalar yapan Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kadın sağlıklı ve mutlu ise, toplum da sağlıklı ve mutlu olur. Çünkü nesiller kadınlarımızın ellerinde yetişir.” dedi.

Merkezin açılış törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Karamürsel ilçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Mücahit Arslan, Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdür Nagehan Malkoç, büyükşehir yetkileri, ilçe meclis üyeleri, merkezin eğitmenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


4 KAT HİZMET


4 katlı binada hayata geçirilen Kadın ve Çocuk Eğitimi Merkezi 1.500 metrekare kullanım alanına sahip. Eğitim merkezi içerisinde fitness ve pilates yapılan 2 adet salon mevcut. Ayrıca merkezde çocuk oyun odası, 50 kişilik eğitim salonu, danışman odası, toplantı odası, kütüphane diyetisyen ve fizyoterapist odası, soyunma odaları, sauna, mescit ve kafeterya yer alıyor.


Geri Dön