24 / 04 / 2024

Pendik Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Pendik Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi, 4 yaş ve üstü çocuklar için okul öncesi eğitim imkanı sunan Aile Çocuk Eğitim Merkezlerine bir yenisinidaha ekledi. Pendik'teki 6. AÇEM Esenler’de hizmete açıldı.



 

Okul öncesi grubu çocuklara ve ebeveynlerine yönelik hizmet veren Aile Çocuk Eğitim Merkezleri; Fevzi Çakmak, Kavakpınar, Ahmet Yesevi, Kurtköy ve Velibaba’nın ardından Esenler Mahallesi’nde hizmete açıldı. Yeni AÇEM, Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi içerisinde hizmet verecek. 48 ayını dolduran çocukların kabul edileceği merkez, 120 öğrenci kapasitesine sahip. Önkayıtlar 22 Ocak 2018 tarihinden itibaren  Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi içindeki Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi’nde yapılıyor.

Çocuklar ve anneleri için kapılarını açacak

Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, AÇEM’lerde 4-6 yaş grubu çocukların gelişim, beceri, dil ve beden gelişimlerine katkı sağlamak üzere eğitimler verilecek. Bu yıl deney ve robotik atölye eğitimlerinin de eklendiği merkezlerde resim, müzik, drama, oyun ve benzeri etkinlikler bulunuyor. Çocukları eğitim alırken anneleri de eş zamanlı olarak düzenlenen mutlu ve özgüvenli aileler eğitim programları, sağlık seminerleri, el sanatları ve hobi kurslarına katılabilecek.


Geri Dön