28 / 03 / 2024

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.



 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Yıldız Konutları’nda inşaatı tamamlanan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 1.700 metrekare kapalı kullanım alanına sahip olan merkez, Kocaeli Anne Şehir Projesi ile tüm dünyaya örnek bir proje olarak kadınların hizmetine kazandırıldı. Açılış programında konuşma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Annelerimiz toplumu inşa eden mimardır. Anne başöğretmendir. Anne öğretecek ki geleceğin yöneticileri olan çocuklarımız en iyi şekilde yetişecek” diye konuştu.

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'nin açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Fen İşleri Dairesi Başkanı Serkan Ihlamur, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Cenan Turan, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Bayram Bayram, Büyükşehir yetkilileri, Kocaeli Anne Şehir Projesi eğitmenleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.


ÇOCUKLAR UNUTULMADI

5 adet dükkandan meydana gelen Kadın ve Çocuk Eğitimi Merkezi bin 700 metrekare kullanım alanına sahip. Eğitim merkezi içerisinde fitness, pilates, step, aerobik ve zumba sporunun yapıldığı 2 adet salon yer alıyor. Ayrıca merkezde çocuk oyun odası, akıl oyunları odası, 3 adet hobi sınıfı, 70 kişilik eğitim salonu, idari ofis, toplantı odası, kütüphane diyetisyen ve fizyoterapist odası, soyunma odaları ve mescit mevcut.


Geri Dön