24 / 04 / 2024

Kocaeli Kumla Deresi Köprüsü genişletilecek!

Kocaeli Kumla Deresi Köprüsü genişletilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kumla Deresi üzerine ilave bir betonarme köprü inşa edecek.




Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kumla Deresi üzerine ilave bir betonarme köprü yapacak. Ömer Türkçakal Bulvarı kesen Kumla Deresi üzerine inşa edilecek olan toplam 6,5 metre genişliğindeki ilave köprü ile çevre fonksiyonların ve doğu yan yoldan çıkışlar, trafik güvenliğini tehlikeye atmayacak şekilde düzenlenecek. 


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işi yapacak firmayı belirlemek üzere ihale düzenledi. İhaleye 5 firma katıldı. En düşük teklifi 3 milyon 337 bin TL ile Mehmet Oğuzhan Avşarlıgil verdi, en yüksek teklif 3 milyon 949 bin TL ile Tasarım İnşaat’tan geldi.




YENİ ADALAR İNŞA EDİLECEK


İlave köprüde yer alan 3,5 metre genişliğindeki şerit üzerinden Ömer Türkçakal Bulvarı’na katılım sağlanacak. Yoğun yaya hareketliliğinin olduğu bu bölgede yaya güvenliğini de sağlamak için 2,5 metre genişliğinde yaya kaldırımı da inşa edilecek. Proje kapsamında Ömer Türkçakal Bulvarı ile Karadut Sokağı’n kesişimi ve Karadut Sokak ile Yosun Sokak kesişiminin yeni yapılacak olan adalar ile kontrollü ve güvenli trafik akışı sağlanacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön