19 / 04 / 2024

Kocaeli Şirinsulhiye Spor Tesisi yarın hizmete giriyor!

Kocaeli Şirinsulhiye Spor Tesisi yarın hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Şirinsulhiye Köyü’ne yaptırılan spor tesisi, 15 Temmuz Salı günü saat 20.00’de düzenlenecek programla hizmete girecek.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Şirinsulhiye Köyü’ne yaptırılan spor tesisi, 15 Temmuz Salı günü saat 20.00’de düzenlenecek programla hizmete girecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilecek tanıtım programının ardından Kartepe Belediyesi tarafından iftar verilecek.


BÜTÜN SPORLAR İÇ İÇE


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Şirinsulhiye Köyü’ne yaptırılan spor tesisi, toplam 6 bin metrekare alana kuruldu. Futbol, basketbol ve voleybol sahasını bünyesinde bulunduran tesiste ayrıca muhtarlık binası, amatör sporların yapılabileceği spor salonu, üç kuleli çocuk oyun grubu, 9 adet fitness aleti bulunuyor. Tesis bin 319 adet bitki ile yeşillendirilip, aydınlatma sistemi yapılarak günün her saati kullanıma hazır hale getirildi.



İFTAR VERİLECEK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan spor tesisinin tanıtım programına Başkan Karaosmanoğlu da katılacak. Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenecek iftar programında vatandaşlar ile birlikte oruç açacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön