25 / 04 / 2024

Vezirçiftliği Spor Salonu bugün hizmete giriyor!

Vezirçiftliği Spor Salonu bugün hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ’nin Başiskele Vezirçiftliği Mahalles i’nde yapımını tamamladığı modern mimari tarzındaki Vezirçiftliği Spor Salonu, bugün saat 20.00’de düzenlenecek tanıtım programıyla hizmete giriyor.





Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan tesisleşme hamlesi kapsamında kente spor alanları kazandırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele Vezirçiftliği Mahallesi’nde yapımını tamamladığı modern mimari tarzındaki spor salonu, bugün saat 20.00’de düzenlenecek tanıtım programıyla hizmete giriyor. Programın ardından ise Başiskele Belediyesi’nin düzenleyeceği iftar programına geçilecek.




BİN 550 METREKARELİKALANDA


Zemin ve bir kattan oluşan spor salonunun birinci katında üç adet ayrı salon bulunuyor. Bu salonlarda farklı spor dallarında antrenman yapılabilecek. Salonlar güreş, judo, tekvando, karate, boks, step, aerobik gibi salon sporlarının yapılmasına elverişli olacak. Vezirçiftliği Ermiş Sokak’taki bin 550 metrekarelik alana kurulan spor salonu çeşitli dallarda spor yapma imkanı sunacak.



225 KİŞİLİK TRİBÜN


Yapıda ayrıca okçuluk, eskrim, atıcılık, masa tenisi, dart gibi sporların yapımına uygun salonlar yer alıyor. Zemin katta basketbol ve voleybol müsabakalarının yapılabileceği saha bulunuyor. Salonda 225 kişilik tribün, soyunma odaları, hakem odası, antrenör odası, idareci odası, büfe, duşlar ve malzeme odaları yer alıyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön