18 / 04 / 2024

Vezirçiftliği Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanmak üzere!

Vezirçiftliği Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanmak üzere!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Vezirçiftliği Mahallesi’nde de modern mimari tarzında spor salonu yapıyor. Çalışmalarda sona gelinirken salonun zemin döşemeleri ve dış cephe kaplamaları yapılıyor.





Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte spor alanları oluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Başiskele Vezirçiftliği Mahallesi’nde de modern mimari tarzında spor salonu yapıyor. Çalışmalarda sona gelinirken salonun zemin döşemeleri ve dış cephe kaplamaları yapılıyor.


 


ÇEŞİTLİ SPOR DALLARI


Zemin ve bir kattan oluşan spor salonunun birinci katında üç adet ayrı salon bulunacak. Bu salonlarda farklı spor dallarında antrenman yapılabilecek. Salonlar güreş, judo, tekvando, karate, boks, step, aerobik vb salon sporlarının yapılmasına elverişli olacak. Vezirçiftliği Ermiş Sokak’taki bin 550 metrekarelik alana kurulan spor salonu çeşitli dallarda spor yapma imkanı sunacak.


 


225 KİŞİLİK TRİBÜN


Yapıda ayrıca okçuluk, eskrim, atılcılık, masa tenisi, dart gib sporların yapımına uygun salonlar yer alacak. Zemin katta basketbol ve voleybol müsabakalarının yapılabileceği saha bulunacak. Salonda 225 kişilik tribün, soyunma odaları, hakem odası, antrenör odası, idareci odası, büfe, duşlar ve malzeme odaları yer alacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön