18 / 04 / 2024

Kocaeli Darıca Spor Salonu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Darıca Spor Salonu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Pek çok okula spor salonu inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Salonu'nun inşaatını da tamamlıyor.



 

Pek çok okula spor salonu inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir spor salonunu da Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, öğrencilerin spor aktivitelerini rahatça yapabilmelerini sağlayacak olan ve farklı spor dallarında antrenman yapma imkânı verecek spor salonu, gençleri spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmış olacak. Isıtma ve soğutma sistemiyle öğrencilerin dış ortamdan etkilenmeden spor yapmalarını sağlayacak olan kapalı spor salonunun inşaatının tamamlanmasına sayılı günler kaldı.

İÇ YAPI NEREDEYSE TAMAMLANDI

Kocaeli Darıca’da ve civar bölgelerde yaşayan binlerce gencin faydalanacağı spor salonunun ince işler hariç tamamı tamamlandı. Tüm binada ısıtma, havalandırma ve yangın tesisatının çalışmaları da tamamlandı. 

BASKET VE VOLEYBOL SAHALARI

1.100 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu toplam bin 600 metrekare alana sahip olacak. Salonun zemin katında 28 çarpı 13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 çarpı 13 metre ölçülerinde voleybol sahası bulunacak. Birinci katta ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare 3 adet salon yer alacak. Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve büfe için ayrılmış kısımlar bulunacak.


Geri Dön