19 / 04 / 2024

Kartepe İHL Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Kartepe İHL Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nun inşaatına başladı.



 

Geçtiğimiz yıllarda şehirde bir elin parmaklarını geçmeyecek sayılarda olan spor salonları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla giderek çoğalıyor. Kocaeli'deki okullar modern spor salonları ile donatılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, şimdiye kadar pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi için de spor salonu yapıyor.

1600 METREKARE KAPALI ALAN

Çalışmaları başlayan projede, kazı işleri tamamlanarak dolgu işlemlerine geçildi. İnşaat alanına ocak taşı ve mıcır serilerek sıkıştırma işlemleri de yapılacak. Daha sonra temel altı betonu dökülecek ve yaklaşık 1100 metrekare taban alanı üzerine yapılacak olan yapı toplam 1600 metrekare kapalı alana sahip olacak.


İKİ ORTAK KULLANIMLI SAHA

Yapının zemin katında ortak kullanım alanlı basketbol ve voleybol sahası yer alacak. Ortak saha alanına 28 çarpı 15 metre ölçülerinde basketbol sahası ve 9 çarpı 18 metre ölçülerinde voleybol sahası inşa edilecek. 220 kişilik tribün yapılacak olacak spor salonunda antrenör odası, soyunma odaları, duslar, bay- bayan engelli wc, güvenlik-idare odaları, mekanik tesisat odası ve büfe bulunacak.


Geri Dön