24 / 04 / 2024

Vezirçiftliği Spor Salonu ne zaman açılır

Vezirçiftliği Spor Salonu ne zaman açılır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ’nin Başiskele Vezirçiftliği Mahalles i’nde yapımını tamamladığı modern mimari tarzındaki Vezirçiftliği Spor Salonu, bugün saat 20.00’de düzenlenecek tanıtım programıyla hizmete giriyor.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Karayolları Ankara'da spor salonu satıyor! İhalesi 26 Aralık'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan spor salonunu satışa çıkardı. 

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya vermek için ihale düzenliyor. İşte ihale detayları...

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiraya verilecek!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya verecek. İşte detaylar...

Eyüpsultan’a yeni spor salonu geliyor!

Daha önce Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için start verildi.

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Atatürk Orman Çiftliği'ne spor vadisi yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘spor vadisi’ yapılacak. Bakanlık, spor vadisi için ihale düzenledi. İhaleyi alan firmaya 291 bin lira verilecek...

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işi başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işine başladı.

Sultangazi'ye 2 yeni spor salonu müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Esentepe ve Habibler mahallerine kapalı spor salonu inşa ediyor.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesis meclis gündeminde!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesisinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Emre konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Vezirçiftliği Spor Salonu ne zaman açılır Haberi

Vezirçiftliği Spor Salonu ne zaman açılır



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan tesisleşme hamlesi kapsamında kente spor alanları kazandırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele Vezirçiftliği Mahallesi’nde yapımını tamamladığı modern mimari tarzındaki spor salonu, bugün saat 20.00’de düzenlenecek tanıtım programıyla hizmete giriyor. Programın ardından ise Başiskele Belediyesi’nin düzenleyeceği iftar programına geçilecek.




BİN 550 METREKARELİKALANDA


Zemin ve bir kattan oluşan spor salonunun birinci katında üç adet ayrı salon bulunuyor. Bu salonlarda farklı spor dallarında antrenman yapılabilecek. Salonlar güreş, judo, tekvando, karate, boks, step, aerobik gibi salon sporlarının yapılmasına elverişli olacak. Vezirçiftliği Ermiş Sokak’taki bin 550 metrekarelik alana kurulan spor salonu çeşitli dallarda spor yapma imkanı sunacak.



225 KİŞİLİK TRİBÜN


Yapıda ayrıca okçuluk, eskrim, atıcılık, masa tenisi, dart gibi sporların yapımına uygun salonlar yer alıyor. Zemin katta basketbol ve voleybol müsabakalarının yapılabileceği...