20 / 04 / 2024

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.



Şehir genelinde çok sayıda spor salonu ve tesis yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, spora ve spor yapana desteğine devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yanına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir spor salonu yapılacak. Spor salonu için gerçekleştirilen ihaleye 6 firma teklif verdi.

MODERN KAPALI SPOR SALONU


Hayata geçirilecek olan spor salonunda birçok spor branşı yapılabilecek. Spor salonu zeminde bin 70 metrekare alanı kaplarken, bin 590 metrekare toplam kullanım alana sahip. Spor salonunun taşıyıcı sistemi için çelik malzeme kullanılacak.

İHALEYE 6 FİRMA KATILDI


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Salonunda yapılan Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu İkmal Yapım İşi ihalesine 6 firma katıldı. Gerçekleştirilen ihaleye en düşük teklifi 2 milyon 248 bin 609 TL ile Kudretoğlu İnşaat ve Halit Kalmuk ortaklığı verdi. En yüksek teklif ise 3 milyon 85 bin TL ile Şerif Kızmaz- Masyapı İnşaat’tan geldi.

Firma Adı                                       Teklifi

Kudretoğlu İnş. + Halit Kalmuk   2 milyon 248 bin 609 TL
Er Ömür Gıda ve İnş.                   2 milyon 592 bin TL
Bandırma Doğan Yapı Malz. İnş. 2 milyon 697 bin TL
Gürtur İnş.                                      2 milyon 928 bin TL
Atlasbk İnş.                                     2 milyon 991 bin 320 TL
Şerif Kızmaz-Masyapı İnş.             3 milyon 085 bin TL


Geri Dön