19 / 04 / 2024

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği kuruldu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği kuruldu!

KOTO’nun öncülüğü ile kurulan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği’nin 18 kişilik kurucu yönetimi belirlendi.Derneğin başkanlığını eski belediye başkanlarından Metin Alan üstlendi. Dernek projesine Gebze Ticaret Odası’da destek veriyor.




KOTO’nun öncülüğü ile kurulan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği’nin 18 kişilik kurucu yönetimi belirlendi.Derneğin başkanlığını eski belediye başkanlarından Metin Alan üstlendi. Dernek projesine Gebze Ticaret Odası’da destek veriyor. İlimizdeki müteahhit ve yapı işi ile uğraşan firmalar temsilcileri, hayata geçirilen dernek projesinde buluşuyor. Buna göre Kocaeli Ticaret Odası’nın öncülük ettiği çalışma ile ilimizde Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği kurulması kararlaştırıldı. 18 kişiden oluşan geçici yönetim kurulu belirlenen ve başkanlığına Metin Alan’ın getirildiği, derneğin 51 kişilik kurucu üyenin bulunduğu ve yönetimde ünlü isimlerin yer aldığı öğrenildi.

 

Derneği kurucu yönetim kurulu şöyle;

A.Hakan Hocaoğlu, Faruk Memik, Fatih Haldız, Mehmet Olhan, Cengiz Kavşut, Mert Pekdemir, H.İbrahim Alkanat, Gökmen Deli, Engin Taşkıran, Habip Karabacak, İsmail Kurt, Mehmet Erdoğan, Mustafa Öztürk, Recep Öztürk, Halil Olgun, Köksal Söğüt ve F.Bekir Bekiroğlu.



Manşet Kocaeli


Geri Dön