24 / 04 / 2024

Kocaeli Yuvacık'ta konut projeleri hız kesmiyor!

Kocaeli Yuvacık'ta konut projeleri hız kesmiyor!

Kocaeli'nin yükselen trendi Yuvacık'ta birbiri ardına konut projeleri inşa ediliyor. Kocaeli Başiskele Yuvacık, doğası ile dikkatleri üzerine geçen bir bölge. Kent Konut Paşadağ projesinin gelmesiyle Yuvacık'ta hareket başladı.



Başiskele, doğasıyla dikkatleri üzerine geçen bir bölge. Ancak Başiskele'de yaşamak dendiğinde akla ilk gelen dubleks, tribleks villalar, siteler, yazlık modeli ya da köy evi modeli yaşam alanları oluyor. Oysa ki yeni nesil ev alıcısının özellikle Başiskele Yuvacık bölgesinde gezmesi gerekir. 


MÜTEAHHİTLERİN YENİ GÖZDESİ 


Havuzlu, güvenlikli siteler dendiğinde; Bağçeşme, Yahya Kaptan, Kartepe akla gelen ilk mevkiilerdir. 

Şimdi ise müteahhitlerin yeni gözdesi Yuvacık bölgesi. Doğası, havası, manzarasıyla mükemmel bir alan olan Yuvacık, geniş arazileriyle de müteahhitleri kendisine çekiyor. 


PANOROMA, ALİZE, URHAN LOFTS İNCİ VE... 


Kardelen, Kullar, Ekcan sitesi gibi geçmiş dönemde yapılmış ve hala talep gören eski sitelere yenileri hızla eklenirken aynı zamanda Yuvacık bölgesinin alt yapısı ile sosyal alanları da hızla gelişiyor. Panoroma, Alize Park, Zümrüt Sitesi, Anatolia Erenkaya, Urhan Lofts İnci Evleri gibi lüks, havuzlu, güvenlikli siteler de bu bölgede bulunuyor. Metin Alan, Erenkaya gibi izmit'in tanınmış müteahhitlerinin bölgeye yönelmesi de dikkatleri o yöne çekmeye yetti.


ŞEHRE YAKIN, TERTEMİZ HAVASI 


Yuvacık'ta alan genişliğinin haricinde en önemli konulardan biri de temiz havası, manzarası ve doğası. İlimizin fabrikalarla sarılı olduğunu düşünürsek sanayiden bu kadar uzak kalabilmiş ve üstelik şehir merkezine bu kadar yakın bir başka mevkii de bulmak oldukça zor. 

Yuvacık Barajı'nın temiz suyundan da faydalanılabilmesi de tercih nedenlerinden bir. Havası, suyu temiz bir mevkide yaşamak bu çağda az bulunur bir durum. 


ERKEN DAVRANIN KAZANÇLI OLUN 


Yuvacık'ta sitelerin artması inşaatların devamının gelmesine neden olacaktır. 

Hızla gelişecek bölgede bu yıl ki fiyatlarla seneye duyacağınız satış fiyatları arasında oldukça fark olacağı aşikar. 

Henüz fazla keşfedilmemiş bölgeden gayrimenkul yatırımı yapmanız önümüzdeki yıllarda avantaja dönüşecektir. Daire yatırımı yapabileceğiniz gibi arsa yatırımı da bölge adına gelecekte kar getirecektir. 


KENT KONUT PAŞADAĞ EVLERİ 


Kısmi oranda site ve yoğunlukta mahalle evlerinden oluşan bölgeye Kent Konut Paşadağ projesinin gelmesiyle Yuvacık'ta hareket başladı. Paşadağ Evleri'nin teslimi ardından alt yapı ve yollarının kaliteli bir şekilde yapımı, diş hastanesinin bulunması bölge müteahhitlerinin görsel şıklığa ve kaliteye ayak uydurup dikkat çekici konutlar yapması bakir kalan Yuvacık bölgesine yönelimin artmasın sağladı. 


Bizim Kocaeli


Geri Dön