28 / 03 / 2024

Kocaeli'de hangi yatırımlar yapılacak?

Kocaeli'de hangi yatırımlar yapılacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın 2017 yılında kent genelinde yapılacak cadde, sokak ve köy yollarındaki üst yapı düzenlemelerine yönelik çalışmalarla ilgili, bir sunum gerçekleştirildi.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın 2017 yılında kent genelinde yapılacak cadde, sokak ve köy yollarındaki üst yapı düzenlemelerine yönelik çalışmalarla ilgili, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bir sunum gerçekleştirildi. Bilgilendirme toplantısı sonrası bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir olarak her daire başkanlığımız mevcut yatırımlarını sürdürürken, aynı zamanda gelecekte neler yapacağız; onları da masaya yatırıyoruz. Kocaeli’nin 2017’deki hizmetlerini de adım adım planlıyoruz” dedi.



İLK ETAPTA 52 PROJE İLE 130 KİLOMETRE ÜST YAPI PLANLANDI


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ve Koordinatör Adnan Bilgiç ile Ulaşım Dairesi Başkanı Ayşegül Yalçınkaya’nın yer aldığı toplantıda, şube müdürleri ve birim amirleri de hazır bulundu. Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürü Tolga Çankaya’dan projelerle ilgili detaylı bilgilendirme alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kentimiz genelinde ilk etapta 52 adet projeyle, köy yollarında 91, ilçe merkezlerimizin cadde ve sokaklarında ise 39 olmak üzere toplamda 130 kilometre üst yapı düzenlemesini planladık” açıklamasını yaptı.



GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ


Büyükşehir Belediyesi olarak bulvar, cadde ve köy grup yolları yapmanın yanı sıra bakım ve onarımlarının yapılmasını sağlamak için sahada etkin bir şekilde ekiplerin çalıştığını da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Açılacak yeni yolların tespitini gerçekleştirerek, etüt çalışmalarında kar ve buzlanma ile mücadeleyi ön planda tutuyoruz. Bununla birlikte sıcak asfalt, sathi kaplama, beton yol imalatlarımız ile kendi tesislerimizde asfalt üreterek projelerimizi yerine getiriyoruz. İlk günkü aşkla kentimizin en uzak noktalarında hayatlarını sürdüren vatandaşımıza da hizmet götürüyoruz. Amacımız, halkımızın yaşantısının kolaylaştırmak için geleceğe yatırım yapıyoruz” diye konuştu.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön