19 / 04 / 2024

Kocaeli'de inşaat mühendislerine imar revizyonları semineri!

Kocaeli'de inşaat mühendislerine imar revizyonları semineri!

Gebze İnşaat Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilen Gebze, Darıca, Çayırova, ve Dilovası 1/1000 Uygulama İmar plan notları ve Tip İmar Yönetmeliği konulu semineri, gerçekleştirildi.




Gebze İnşaat Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilen Gebze, Darıca, Çayırova, ve Dilovası 1/1000 Uygulama İmar plan notları ve Tip İmar Yönetmeliği konulu semineri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Mimar Osman Günler’in sunumuyla gerçekleştirildi.


TMMOB Gebze İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcilik Başkanı Ziya Özhan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Vehap Limonci, Ahmet Kadı, Nuran Zor, Adem Çiftçi’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda mühendis, programa katıldı.


Üyeleriin mesleki gelişmelerini desteklemek ve bilgi güncelleme kapsamında, düzenlenen eğitime yaklaşık 75 kişi katıldı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Mimar Osman Günler, Kocaeli Belediyesi sınırlarında yer alan 12 ilçede geçerli olan 1/1000’lik planda yapılan revizyonlar hakkında oda üyelerini bilgilendirdi. Günler, eğitim sonunda katılımcıların çeitli sorularını da yanıtladı.


İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilcilik Başkanı Ziya Özhan, seminer sonunda K.B.B. İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Mimar Osman Günler’e plaket sundu.




Özgür Kocaeli



Geri Dön