29 / 03 / 2024

İMO meslekte 25 yılını dolduran inşaat mühendislerine onur plaketi verdi!

İMO meslekte 25 yılını dolduran inşaat mühendislerine onur plaketi verdi!

Kuruluşunun 59. Yılını kutlayan İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesinde meslekte 25 Yılını dolduran İnşaat Mühendislerine törenle Onur plaket verildi. Abdullah Bakır İnşaat Mühendislerinin büyük fedakârlıklarla mesleklerim yerine getirdiklerin belirtti.



İnşaat Mühendisten Odası  Adana  Şubesi meslekte 25. yıl mı dolduran üyelerine onur plaketi verdi Kuruluşunun 59. Yılım kutlayan İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesinde meslekte 25 Yılnı dolduran İnşaat Mühendislerine türenle Onur plaket verildi. 

İMO Adana Şube Başkanı Abdullah Bakır İnşaat Mühendislerinin büyük fedakârlıklarla mesleklerim yerine getirdiklerin belirterek İMO Adana Şubesi olarak meslektaşlarının haklarının savunulması ve korunmasının hep ûnceH'klen olduğunu bundan sonra da olmaya devam edeceğini söyledi Bakır şöyle konuştu: 'Odamız 59. Yıhro kutlamanın heyecanını, mutluluğunu ve gururunu yaşıyor Odamızın ilk genel kurulu bundan tam 59 yri önce. 19 Aralık 1954 tarihinde yapıldı Yarım asırdan fazla zamam geride bırakmış öldük Sekiz bin kişiyle 1954 yılında kurutan TMMOB ve Dağlı odalarıyla bugün sayımız 450 bine yaklaşmış buluruyor Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanmda medeniyet inşa eden tüm meslektaşlarımıza sayalarımızı sunuyorum diye konuştu.


Barış Gazetesi


Geri Dön