25 / 04 / 2024

Koçak altında kasım indirim rüzgarı başladı! Altın takılarda net yüzde 20 kampanya! 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Koçak altında kasım indirim rüzgarı başladı! Altın takılarda net yüzde 20 kampanya! 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Koçak altında kasım indirim rüzgarı başladı. Tüm altın takılarda net yüzde 20'ye varan altın kampanyasında kaçırılmayacak fırsatlar sizleri bekliyor. Altın takı fiyatları ne kadar?  İşte Koçak fiyat listesi 1 Kasım 2022.



Koçak altında tüm altın takılarda yüzde 20'ye varan indirim başladı. Kasım indirimi adı alştında tüm ürünler çok makul fiyata satışa sunuldu. Bu kampanyayı kaçırmak istemeyen binlerce kişi Koçak fiyat listesini merak ediyor. Peki Koçak'ta yüzük, bileklik, kolye, altın kolye ucu fiyatları ne kadar? İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön