26 / 04 / 2024

İndirimli altın çadırı fırsatları başladı! Tüm takılarda çılgın indirim! İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi

İndirimli altın çadırı fırsatları başladı! Tüm takılarda çılgın indirim! İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınplaza, indirimli altın çadırında tüm altın takı modellerinde yüzde 17'ye varan indirim başlattı. Sahip olmak istediğiniz tüm altın takılarda büyük fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi.



İndirimli altın çadırı başladı. Altınplaza'da tüm altın takılarda büyük indirim fırsatlarının sunulduğu indirim çadırlarında istediğiniz takıyı yüzde 17'ye varan indirimle sahip olabilirsiniz.

İNDİRİMLİ ALTIN ÇADIRI NEDİR?

Altın çadırı 2010 yılında kuyumculuk sektöründe başlamış indirim faaliyeti olup, tüm takılara indirimli bir şekilde sahip olabilirsiniz.

İndirimli altın çadırı, yılın son üç ayında düzenlenir.  AltınPlaza e-ticaret platformunda, özel indirim fırsatları tüm takı ve mücevher ürünlerini yılın 12 ayında da sergileniyor.

Peki Altınplaza'da altın kolye, yüzük, bileklik ve küpe fiyatları ne kadar? İşte 3 Kasım 2022 Altınplaza fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön