27 / 04 / 2024

Muhteşem yılbaşı fırsatları başladı! Blue Diamond'ta yüzde 50 indirim! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Muhteşem yılbaşı fırsatları başladı! Blue Diamond'ta yüzde 50 indirim! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Blue Diamond'ta muhteşem yılbaşı fırsatları başladı. Tüm pırlanta takılarda net yüzde 50 indirile satışa sunuldu. Peki  Blue Diamond'ta pırlanta takılar ne kadar? İşte  Blue Diamond 29 Aralık 2022 fiyat listesi.



Blue Diamond yeni yıla özel muhteşem indirimini başlattı. Yılbaşında özel fiyatlarını duyuran  Blue Diamond'ta net yüzde 50 indirim fırsatı sizleri bekliyor.

Yeni yıla özel sevdikleriniz içind eğerli ve anlamlı hediye arayanlar seçimlerini altın ve pırlantadan yana kullanırken, markaların indirimli ürünlerini araştırıytor.

Blue Diamond'ın başlattığı yüzde 50 indiirm fırsatı ile yüzükten, kolyeye, küpeden, bilekliğe hepsini en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Peki  Blue Diamond'ta  pırlanta yüzük ne kadar?  Blue Diamond'ta pırlanta kolye kaç lira?  Blue Diamond'ta pırlanta küpe fiyatı kaç TL? İşte  Blue Diamond 29 Aralık 2022 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön