28 / 03 / 2024

Kocasinan'daki pazar yerleri sosyal alan oluyor!

Kocasinan'daki pazar yerleri sosyal alan oluyor!

Kocasinan Belediyesi, Mimarsinan Mahallesi’nde toplamda 8 bin 520 metrekare alana sahip dev pazar yerinin inşaatına başladı. Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde yer alan pazar yerlerinin formatını alışılmışın dışına çıkarıyor.




Kocasinan Belediyesi, Mimarsinan Mahallesi’nde toplamda 8 bin 520 metrekare alana sahip dev pazar yerinin inşaatına başladı. Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde yer alan pazar yerlerinin formatını alışılmışın dışına çıkarıyor. Daha iyi, daha sağlıklı, daha modern ve daha estetik hale getirmek için pazar yerlerini yenileyen Kocasinan Belediyesi, Kayseri’ye daha fonksiyonel pazar yerleri kazandırıyor.


Kocasinan için sosyal ve kültürel anlamda büyük bir kazanım olacak olan pazar yerleri, pazar ihtiyacının çözüm getirmenin yanı sıra bölge sakinlerine pek çok farklı hizmet sunabilecek özellikte bir sosyal tesis olacak. Bu kapsamda pazar yerlerinde vatandaşların alışveriş yaparken dinlenmeleri için kafeteryalar,  sağlıklı yaşam için spor yapabilecekleri fitness salonları,  düğün ve oyun salonu, kreş, derslikler ve dinlenme alanı gibi bölümler bulunuyor. Böylelikle pazar yerlinde daha konforlu ve daha sağlıklı şartlarda vatandaşlara hizmet verilmesi planlanıyor.


Mahallelerine pazar yerinin yenilenmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar ise, “Pazarımızın çok güzel olacağına inanıyorum. Bundan sonra daha işlevsel olacak olan pazar yerimizde daha temiz alışverişlerimizi yapacağız. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın yaptığı hizmetler sayesinde Kocasinan her geçen gün daha da güzelleşiyor. Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar’a ve Kocasinan Belediyesine çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.


Kocasinan sakinlerinin 7’den 70’e herkese hitap edecek olan pazar yerlerinin hızlı bir şekilde yapılarak vatandaşın hizmetine sunulması hedefleniyor.


Kocasinan Belediyesi


Geri Dön