24 / 04 / 2024

Koçtaş 44’üncü mağazasını Kocaeli'de hizmete açtı!

Koçtaş 44’üncü mağazasını Kocaeli'de hizmete açtı!

Koçtaş 44’üncü mağazasını Kocaeli'de hizmete açtı. Koçtaş ’ın, görkemli açılış törenine Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç da katıldı.




Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, mağazalaşma atağını Kocaeli'de sürdürüyor. 21 ilde faaliyet gösteren Koçtaş, 44’üncü mağazasının kapılarını Kocaeli'de açtı. Gebze Center ve İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı’ndaki mağazalarından sonra Kocaeli'deki üçüncü şubesini Yahya Kaptan karşısında, Baumax’ın bulunduğu eski mağazanın yerinde hizmete açan Koçtaş’ın, görkemli açılış törenine Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Koç Holding Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Direktörü Oya Ünlü, Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve çok sayıda davetli katıldı.


50 LİRALIK İNDİRİM ÇEKİ

Hizmete giren yeni mağazada 30 bin çeşit ürün yer alıyor ve 75 personel hizmet veriyor. Açılışa özel bir de kampanya düzenleyen Koçtaş, mağazadan fiyat gözetmeksizin ürün alan herkese 50 liralık indirim çeki takdim etti. Vatandaşların bu çeki yalnızca cuma günü (bugün), 100 lira ve üzeri alışveriş yaptıklarında kullanabilecekleri bildirildi. Tören, Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç’un açılış konuşmasıyla başladı. Kocaeli’deki ilk Koçtaş mağazasını 7 yıl önce hizmete soktuklarını belirten Ali Koç, “Geçen süre içinde Kocaeli halkının Koçtaş’a gösterdiği ilgi bizi bugünlere getirdi. Kocaeli’de 3 mağazamızla hizmet vermeye devam edeceğiz. Yeni mağazamız 7 bin metrekare satış alanı ile oldukça geniş ve ferah bir alışveriş ortamı sunacak” şeklinde konuştu.


KOCAELİ’NİN TİCARİ BECERİSİ

Kocaeli’nin markalaşma becerisi ve inovasyon konusunda ise dördüncü sırada olduğunu kaydeden Ali Koç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün en fazla Ar-Ge merkezine sahip şehirler arasında Kocaeli’nin, İstanbul ve Bursa’nın ardından 3’ncü sırada yer alması gerçekten büyük bir övünç kaynağı. Zira, dört teknoloji geliştirme merkezine sahip bulunan Kocaeli, sadece bir sanayi kenti değil, Türkiye’nin inovasyon merkezlerinden de biri olarak öne çıkıyor. Kocaeli’nin diğer bir önde olduğu konu ise ticaret becerisi. Burada da Türkiye genelinde dördüncü sırada yer alıyor. Kocaeli’nin daha da gelişeceğine ve bu rekabet endeksinde daha da üst sıralara yükseleceğine yürekten inanıyorum. Bu şehrin sadece sanayide değil, bilimsel, kültürel ve sosyal hayatta da daha ileri noktalara taşınmasında Koç ailesi olarak sorumluluk duyuyoruz.


YAZIK KOCAELİSPOR’A

Türkiye’nin en büyük şirketi ve bizim gurur kaynaklarımızdan TÜPRAŞ, bu şehirde. TÜPRAŞ’ın son üç yıldır devam ettiği ve faaliyete başladığında ülkemizin cari açığının kapanmasına yılda net 1 milyar dolar olumlu katkı sağlamasını beklediğimiz Fuel Oil Dönüşüm projesinin de son aşamasına gelindi.” Ali Koç, konuşmasının ardından Başkanlar İbrahim Karaosmanoğlu ve Nevzat Doğan ile mağazanın açılış kurdelesini kesti ve mağazayı gezdi. Mağazayı gezdiği sırada açılışa katılanlarla sohbet eden Ali Koç, Kocaelispor’un durumunu sordu. Yeşil siyahlı ekibimizin Bölgesel Amatör Lig’e kadar düşmesine üzüldüğünü belirten ve “Bu takıma yazık” diyen Koç, “Kocaelispor bu kente yakışan bir takımdı, yeniden ayağa kaldırılmalı, destek olunmalı” ifadelerini kullandı.

 


Manşet Kocaeli


Geri Dön