18 / 04 / 2024

Koleksiyon Mobilya ALCE Elektrik projesini zenginleştirdi!

Koleksiyon Mobilya ALCE Elektrik projesini zenginleştirdi!

Yeni felsefe ve modern yaklaşımıyla iş dünyasına artı değerler katan Koleksiyon Mobilya, mimari tasarımı Cedetaş Mimarlık tarafından yapılan ALCE Elektrik projesini ürünleriyle zenginleştirdi...




Pendik’tekurulu fabrika, yönetim ve genel müdürlük yapılarının tamamını içeren ALCE Elektrik projesi ile Koleksiyon 40 ülkeye ihracat yapan önemli bir kurumun yeni görsel yapısının oluşturulmasına katkı sağlamış oldu. Projenin ofis ve ziyaretçi bölümlerinde kullanılan Dilim oturma grupları, Barbari masa sistemleri, Tristan ofis koltukları gibi Koleksiyon Mobilya öğeleriyle öncelikli olarak çalışanların iletişim ve verimliliğinin arttırılması amaçlanıyor. ALCE Elektrik projesi aynı zamanda üretim ile yönetim arasındaki bütünselliği sağlayacak ve şirketin ziyaretçilere tüm şeffaflığıyla kendini sunacağı özgüvenli bir kurguyu içeriyor. 


İş hayatına getirdiği çeşitli tema ve yaklaşımlar ile yalnızca mobilya sunmanın ötesine geçen Koleksiyon Mobilya, bireyi özgür kılan yeni iş kültürü için yarattığı konsept ve tasarımlar ile yenilikçi ofis çözümlerine imza atmayı sürdürüyor. Mimari tasarımı Cedetaş Mimarlık’a ait olan ALCE Elektrik projesi ile trafo ve izolatör üreterek 40 ülkeye ihraç eden bu büyük kuruluşun yeni kurumsal kimliğinin vücut bulmasına katkı sağlayan Koleksiyon, projede yer alan ve endüstriyel verimlilik üzerine yoğunlaşan tasarımları ile dikkat çekiyor. 


Türkiye’de yakın zamanda çok önemli projelere imza attıklarını söyleyen Koleksiyon Mobilya Ürün ve Marka Direktörü Koray Malhan, ALCE Elektrik projesi ile iş hayatına katkı yapmayı sürdürdüklerini dile getirdi. Malhan, “Sadece 2012’de Türkiye’de 25’e yakın projeye imza attık. TBWA, Yemeksepeti.com, Sahibinden.com, Doğuş Holding gibi kurumlara yaratıcı ofis alanları tasarladık. İş hayatı nereye gidiyor, nasıl bir dönüşümden geçecek gibi düşüncelere yoğunlaşıp buradan elde ettiğimiz veriler ışığında Koleksiyon Mobilya’nın ofis ürünlerinin tasarım sürecine yön veriyoruz. Çalışan, işveren kısacası tüm paydaşlarla iletişim kurarak projelerimizi geliştiriyoruz. Kısacası mobilya satmayı değil, müşterilerimizin yaptığı işi anlamaya yönelik bir strateji izliyoruz. Bu da Koleksiyon’u mobilya satmanın ötesinde bir pozisyona getiriyor” şeklinde konuştu.



Geri Dön