25 / 04 / 2024

Konakkale West projesinde 1 +1 ve 2+1'ler 3 saatte tükendi!

Konakkale West projesinde 1 +1 ve 2+1'ler 3 saatte tükendi!

KIRKLARELİ'nin en gözde markalı konut projesi Konakkale VVest'in 1+1 ve 2+1'leri satışa sunulduğu ilk 3 saat içinde tükendi. Konakkale West'in, 8 Eylül Pazar günü satış ofisinin açılmasıyla birlikte, 59 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...



KIRKLARELİ'nin en gözde markalı konut projesi Konakkale West'in 1+1 ve 2+1'leri satışa sunulduğu ilk 3 saat içinde tükendi. 


Torkam İnşaat'ın hayata geçirdiği projede dairelerin büyük kısmı sahiplerini bulurken inşa çalışmaları da hızla ilerliyor. Konakkale West'in, 8 Eylül Pazar günü satış ofisinin açılmasıyla birlikte, 59 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan 1 +1 ve 2+1 'ler 3 saat içinde sahiplerini buldu. Projede satışı devam eden 3+1 ve 4+1'lerin yanı sıra peyzaj ve havuz manzaralı son 2+1 'ler ise eylül ayı içinde satışa sunulacak.Yüksek yatırım değeriyle de dikkat çeken Konakkale VVest'e yoğun talebin gelmesiyle birlikte projeden ikinci kez ev almak isteyenler kampanyalı fiyatlardan yararlanamadı. 



Yoğun bir taleple satışa sunulan daireler hızla sahiplerini bulurken, projeden ikinci kez ev almak isteyenlerin yanı sıra Torkam İnşaat çalışanları ile yakınları da kampanyalı fiyatlardan faydalanamadı. Şehrin en gözde projesi olarak dikkat çeken Konakkale VVest, donatılarıyla ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor. Büyükşehirlerin yanı sıra Anadolu şehirleri ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla öne çıkan Torkam İnşaat, Konakkale markalı ikinci projesini de yoğun ilgiyle tamamlıyor. 


Habertürk Gazetesi



Geri Dön