20 / 04 / 2024

Konut alan kazanır!

Konut alan kazanır!

Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu hayata geçirdikleri ve planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi. Bankacılık kökenli olduğunu dile getiren Altıoğlu, konut alanın kazanacağını söyledi.



Mint, İstanbul'un merkezlerinde kentsel dönüşüm projeleri geliştiriyor. 2023'de toplam 1 milyar dolarlık yatırım hacmine ulaşacaklarını açıklayan Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, inşaatı süren Mint E5 Kağıthane ve Mint Şişli projelerini satışa sunduklarını ifade etti.


Hürriyet'te yer alan habere göre, Ada bazlı’ dönüşüm yaptıklarını ifade eden Sefer Altıoğlu, binaları su, elektrik, ısınma gibi enerjilerden tasarruf yapacak şekilde donattıklarını söyledi.


Mint E-5 projesinde satış fiyatları 294 bin TL'den başlarken, Mint Şişli'de 338 bin TL'den başlıyor. 101 daireden oluşan Mint E-5 projesi 10 bin 400 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Konut alan kazanır

Haliç-Boğaz hattına dikkat çeken Altıoğlu, 15 yıl içinde bu bölgede yasal sorunu olmayan konut alımının iyi bir getirisi olacağını söyledi. Altıoğlu, "Bankaya 100 lira koyup onun üzerinden faiz almak var, bir de cebinizdeki 100 liraya ek olarak 200 lira çekip konut almak var. Bu 300 lira üzerinden gelecek prim, diğerinden daha yüksek olacaktır" dedi.


Geri Dön