28 / 03 / 2024

Uransan ev alan yatırımcılarına kiracı buluyor!

Uransan ev alan yatırımcılarına kiracı buluyor!

Kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor. Başkent Ankara'da konforlu yaşamı şehir merkezine oldukça yakın konuma getiren Uransan konut alan yatırımcılarına kiracı bulamaya yardım ediyor..



ÖZELLİKLE konul sayısı fazla olan projelerde görülen kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor. Başkent Ankara'da konforlu yaşamı şehir merkezine oldukça yakın konuma getiren Uransan, projelerinden konut alan yatırımcıların kiracısını bulmaya da yardımcı oluyor. 


Ankara'da kendi isimleriyle anılan "Urankent" adasında başarılı projelere imza atan Uransan'ın Sattş ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Başkent'te yeni bir yaşam bölgesi hayata geçirmekten dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi. 


Bölgede Prestij, Elit ve Mlrage Bahçe Konutları'nın ardından çevre özelliği ile öne çıkan Royal Plus projesini tamamladıklarını ifade eden Çelik, "Şuan sınırlı sayıda dairemizin kaldığı Royal PIus'ı belirttiğimiz tarihten önce tamamladık. Royal Plus. oldukça ilgi gören, herkesin çok beğendiği. kullanışlı bir proje oldu. Şimdi sırada yeni projemiz Queen Park var. On talep topladığımız Queen Park'la Urankent'l taçlandırırken, şimdiden büyük İlgi görüyoruz. 


Urankent'teki diğer projelerde oturmaya devam eden ve yatırım için yeni projelerimizi tercih edenler de oldukça fazla. Her aşamada olduğu gibi satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz" dedi. Bu kapsamda yatırım için Uransan projelerini tercih edenlere kiracı bulma konusunda da yardımcı olduklarını kaydeden Çelik, şunları söyledi: "Projelerimiz, yalnızca oturum amaçlı değil yatırım için de tercih ediliyor. Daha önceki projelerimizde yaşam sürmeye devam edenlerin, yatırım için seçtiği projelerimizde kiracı bulma sorununu da Uransan olarak biz gideriyoruz. Anadolu Bulvarı'nın üzerinde bulunan Urankent'e ulaşım oldukça kolay. Trafiğe takılmadan sorunsuz şekilde şehir merkezine gidilebiliyor. Bölge bu özelliklerinden dolayı zaten tercih sebebi. Biz de yaptığımız çalışmalarla konut sahiplerinin evlerini kiracıstz bırakmıyoruz." 


Zafer


Geri Dön