23 / 04 / 2024

Wec International gayrimenkul yatırımcılarına güvenilir bir ortam sunuyor!

Wec International gayrimenkul yatırımcılarına güvenilir bir ortam sunuyor!

Wec International Dünya genelinde yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarına güvenilir bir ortam içinde zengin bir portföy sunarak, emlak taleplerini karşılayan yüz de yüz Türk sermayeli bir şirkettir...





Wec International  Dünya genelinde yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarına güvenilir bir ortam içinde zengin  bir portföy sunarak, emlak taleplerini karşılayan yüz de yüz Türk sermayeli bir şirkettir.


 

Profesyonel ekibimizle biz iyi bildiğimiz işteyiz Mesleki sorumluluklarını çok iyi bilen firmamız dünya çapında  mesleki onay kuruluşları olan FIABCI ve CEREYAN üyesidir. Türkiye’de de sektöre standart getirmeyi hedefleri arasına almıştır.


 


Franchise Direktörü Birol POLAT


Türk sermayesi ile ulusal ve uluslararası gayrimenkul piyasasına giren firmamız, ulusal geleneklere ve global profesyonel anlayışı harmanlayan bir vizyona sahiptir. Gayrimenkul ile ilgili tüm alanlarda danışmanlık yapan,proje üreten firmamız logosunda kullandığı kırmızı beyaz renkler milli gururumuzu yansıtmaktadır. Wec International olarak gayrimenkul yatırımcılarına ve ihtiyaç sahiplerine alım satım,kiralama, projelendirme,değerleme,expertiz ve danışmanlık gibi profesyonel hizmetler sunarak,yatırımlarını en karlı şekilde yapabilmelerine olanak sağlıyoruz.


Geri Dön