19 / 04 / 2024

Birol Polat

Birol Polat

Türkiye genelinde yeni bayileri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

Birol Polat: Emlakçılığın kurallarını yeniden yazıyoruz!

Emlak sektöründe ulusal en iyi ve büyük franchising firması olmak amacıyla yola çıkan Polat, uluslararası sektör standartlarını, yeni teknolojik inovasyonlarla birleştirerek, Türk Emlakçısının birikimi ile harmanlamış yepyeni bir emlak platformu oluşturma

Estate Station, ilk ofisini Güneşli'de hizmete açacak!

Estate Station Ülke Direktörü Birol Polat, ilk ofislerini İstanbul Güneşli'de açacaklarını belirtti. 5 Haziran 2014 Perşembe günü açılışı yapılacak olan Estate Station Güneşli Denge ile emlakçılık sektörüne yeni bir bakış açısı getirecekleri dile getirdi.

Wec International 2014’te ofis sayısını 110’a çıkarmayı hedefliyor!

Yerli ve yabancı 70’in üzerinde franchise ofisi bulanan Wec International ofis sayısını yıl sonuna kadar 110’a çıkarmayı hedefliyor. Firma bu yıl Almanya, Azerbaycan ve Bulgaristan’da da ilk franchise ofislerini açacak…

Wec International gayrimenkul yatırımcılarına güvenilir bir ortam sunuyor!

Wec International Dünya genelinde yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarına güvenilir bir ortam içinde zengin bir portföy sunarak, emlak taleplerini karşılayan yüz de yüz Türk sermayeli bir şirkettir...

Maketten satışa “Garanti” geliyor!

Yeni Tüketici Yasası’nda “maketten satış”a yapılacak olan düzenlemenin tüketicinin lehine olduğunu vurgulayan Gayrimenkul Danışmanı Birol Polat, düzenleme ile ev alma hayalini gerçekleştiren tüketicilerin haklarının en üst seviyede korunacağını söyledi...

Birol Polat WEC International’ın bünyesine katıldı!

İstanbul Emlakçılar Oda Başkanı Sabri Ateş’in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğü WEC INTERNATIONAL ,bünyesine Birol Polat’ı da kattı. Tekirdağ toplam 75 Franchising’ı Birol Polat olacak...

Emlak İstasyonu bu yıl 30 franchise ofis açacak!

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını açıkladı.

Emlak sektöründe kurumsallaşan mesleğe önde başlıyor!

Emlak İstasyonu Ceo’su Birol Polat özellikle emlak sektörü gibi halk arasında olumsuz imaja sahip bir sektörde kalite ve hizmetin kusursuz olmasının beklendiğini belirterek, “Bunun da yolu kurumsallaşmaktan, marka olmaktan geçiyor” dedi.

Emlak İstasyonu Brokerları Kocaeli'de bir arada!

Emlak İstasyonu Ceo`su Birol Polat, Brokerlar Adnan Mercimek, Derya Cebeci, Hamiyet Aybedir, Murat Alıcıer, Serap Yıldırım, Soner Gülsün. Kocaeli`de bir araya geldi.

Franchise almanın faydaları neler?

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, sadece bir tek emlak konusunda değil bir çok işte franchise verme olayı var. Nitekim bu konuda bir dernek var. Ülkemizde yaklaşık olarak 350 civarında bayilik, Franchise veren firmalar var.

Emlak sektöründe kurumsallaşmanın önemi nedir?

Emlak İstasyonu Ceo’su Birol Polat ,sektörde kurumsallaşmanın öneminin altını çizdi. Polat özellikle emlak sektörü gibi sektörde kalite ve hizmetin kusursuz olmasının beklendiğini belirterek, "Bunun da yolu kurumsallaşmaktan, marka olmaktan geçiyor" dedi

Birol Polat: Emlak pazarlama geleceğin mesleği!

Emlak İstasyonu CEO’su Birol Polat, emlak pazarlama işi hakkında konuştu.Polat, global emlak zincirlerine nazaran yüzde 30-40 daha ucuza franchise giriş ücreti aldıklarını belirtti.

2016′da gayrimenkul sektörünün başrolü yine konut olacak!

Birol Polat, "2016′da da gayrimenkul sektörünün başrol oyuncusu yine konut olacak. Şirketler geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2016′da da daha çok ortanın üstü ve üst gelir grubuna yönelik siteler inşa edecek. " dedi.

Seçim sonrası konut fiyatları zamlanacak mı?

Gayrimenkul sektöründe son birkaç aydır süre gelen durgunluğun genel seçimler sonrasında düzeleceğini ifade eden Birol Polat, seçim ertesi konut fiyatlarının zamlanacağını dile getirdi.

Sakarya lojistik anlamda merkez haline gelecek!

Sakarya’nın her zaman önemli bir yeri olduğunu belirten Emlak İstasyonu Yönetim Kurul Başkanı (Ceo) Birol Polat, Karasu Demiryolu ve limanın Sakarya’ya kazandırılması ile şehrin adeta uçuşa geçeceğini ifade etti.

BMW'den Karasu'ya dev yatırım!

Dünya’nın en prestijli otomobil markalarından biri olan BMW Karasu’ ya yeşil ışık yaktı. Emlak İstasyonu Yönetim Kurul Başkanı (Ceo) Birol Polat, BMW’nin Karasu’ya ilgi gösterdiğini doğrularken, söz konusu dev yatırım Karasu’ya geleceğini doğruladı.

Birol Polat: Arsa yatırımı Türkiye’de kaybettirmiyor!

Emlak İstasyonu Yönetim Kurulu Başkanı (Ceo) Birol Polat, yatırımcıların riskli yatırımlar yerine riski az olması ve orta vadede daha çok kazandırması nedeniyle arsa yatırımı gibi daha güvenilir yatırımlara yöneldiğini iddia etti.

Emlak İstasyonu emlak mezunlarına ücretsiz franchise veriyor!

Emlak İstasyonu, 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme kararı aldı. Ceo'su Birol Polat 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme ve destekleme kararı aldıklarının altını çizdi.s

Emlak İstasyonu Kayseri’de 2. ofisini açıyor!

Yöneticiliğini Caner BATIHAN 'ın yapacağı Emlak İstasyonu Batıhan Gayrimenkul Kayseri'de hizmete girecek. Emlak İstasyonu Ceo’su Birol Polat "Emlakçılığın kuralları yeniden yazmaya geliyoruz." açıklamasında bulundu.

Birol Polat Haberi

Birol Polat

Sektör içerisinde artan rekabetin markaları farklılaşma noktasına ittiğini belirten Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını dile getirdi. Birol Polat, Şu an Türkiye genelinde İstanbul, Ankara, Denizli, İzmir, Samsun ve Sakarya'da bulunmakta. Önümüzdeki 3 yıllık süreçte bu sayıyı Türkiye'nin her yerine taşımayı hedefliyoruz. Bunu yaparken de ülkemizin batısı ve büyük şehirler başta olmak üzere geniş kitlelere ulaşacağımız bir bayi ağı oluşturacağız. Önceliğimiz ticari potansiyeli olan iller olacak. 2017 yılı içerisinde açmayı planladığımız ve şu anda ön araştırma çalışmaları devam eden 15 bayi bulunuyor"...