24 / 04 / 2024

Konut fiyatları düşecek mi? İslam Memiş'ten ev alacaklara net uyarı geldi! Hemen bakın!

Konut fiyatları düşecek mi? İslam Memiş'ten ev alacaklara net uyarı geldi! Hemen bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çok konuşulan ve gündemden düşmeyen, TOKİ projeleri ve konut fiyatlarına ilişkin Bir Bilene Sorduk için önemli açıklamalarda bulundu. İşte İslam Memiş'in konuyla ilgili değerlendirmeleri...



Son günlerde sık sık gündeme gelen TOKİ 250 bin sosyal konut projesi ile ilgili çeşitli iddialar ortaya çıkıyor. Tavsiyeleri geniş kitlelerce dikkate alınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çok konuşulan ve gündemden düşmeyen, TOKİ projeleri ve konut fiyatları ile ilgili Bir Bilene Sorduk için önemli değerlendirmelerde bulundu.

Konut fiyatları düşecek mi? İslam Memiş ten ev alacaklara net uyarı geldi! Hemen bakın! 

TOKİ'nin Sosyal Konut Projesi'yle ilgili merak edilen soruları cevaplayan İslam Memiş, "Bugüne kadar konut almayan, konut ihtiyacını gidermeyen her zaman pişman olmuştur. Önümüzdeki yıl pişman olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı ve vatandaşlara uyarıda bulundu. 

İslam Memiş, konuyla ilgil açıklamasına "“Merhaba arkadaşlar, bugün size sosyal konut projeleri ile alakalı yanlış bilinen doğruları anlatmaya çalışacağım veya ilk kez ev sahibi olmak isteyen vatandaşların sosyal konut projelerinden yararlanmaları mantıklı mı gibi soruların cevaplarını vermeye çalışacağım" ifadelerini kullanarak başladı. Memiş, emlak piyasasındaki son durumu da değerlendirdi. 

Peki emlak piyasasında balon var mı? Konut fiyatları düşecek mi? İşte İslam Memiş'in TOKİ sosyal konutlar ve emlak piyasasına ilişkin o açıklamaları...


Geri Dön