25 / 04 / 2024

Konut kredisi faiz oranlarında hızlı artış!

Konut kredisi faiz oranlarında hızlı artış!

Konut kredisi faiz oranları artmaya devam ediyor. Konut kredisi faizlerinin yükselmesiyle birlikte konut alacak olan vatandaşlar en düşük faiz oranıyla kredi veren bankayı araştırmaya başladı. Peki bankaların güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu? En düşük konut kredisi faizi hangi bankada?



Bankaların güncel kredi faiz oranları, Kovid-19 salgını sürecinde en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar, kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberlerini dikkatle takip ediyor. 

Kamu bankaları tarafından Haziran ayında başlatılan düşük faizli konut kredisi kampanyalarından faydalanamayan vatandaşlar güncel kredi faizlerini ve faiz oranlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Sabah'ta yer alan habere göre; düşük faiz oranlı konut kredisi kampanyasıyla konut satışlarında ve konut kredisi kullanımında rekorlar kırıldı. Ağustos ayı ile birlikte düşük faizli kampanyalar sona erdi ve konut kredisi faizleri artışa geçti. Peki bankaların güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu? İşte detaylar...

Banka banka güncel konut kredisi faiz oranları....

HALKBANK

Konut: Yüzde 0.99


ZİRAAT BANKASI

Konut: Yüzde 1.29


İŞ BANKASI

Konut: Yüzde 1.25


İNG BANK

Konut: Yüzde 1.24


DENİZBANK

Konut: Yüzde 1.34


VAKIFBANK

Konut: Yüzde 1.29

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisi hesaplama nasıl yapılır?


Geri Dön