28 / 03 / 2024

Konut sahibi olmak isteyenlere en uygun konut kredisi nerede?

Konut sahibi olmak isteyenlere en uygun konut kredisi nerede?

Ceplerine ödeme planlarına en uygun konuta sahip olmak isteyen tüketici, parasının yetmediği durumda konut kredisine başvuruyor. Bu haberde konut kredisi kullanmak isteyen tüketiciye en uygun konut kredisi banka faiz oranlarını bulabilirsiniz.



Ev sahibi olmak isteyenler bu sıralar sık sık konut kredisi banka faiz oranlarını takip ediyor. Ceplerine ödeme planlarına en uygun konuta sahip olmak isteyen tüketici, parasının yetmediği durumda konut kredisine başvuruyor. Bu haberde konut kredisi kullanmak isteyen tüketiciye en uygun konut kredisi banka faiz oranlarını bulabilirsiniz. 


Bankaların çoğu Kasım ayında kampanya düzenledi. DenizBank "Öğretmenler Günü'ne özel Konut Kredisi" kampanyasını bütün öğretmenlerin hizmetine sundu. Tüm çalışan ve emekli öğretmenler Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya dahilinde avantajlı getiri oranlarıyla ve kredi tahsis fiyatı olmadan konut kredisi kullanma fırsatına sahip oluyor. 


250 LİRA BONUS!


Garanti Bankası da konut almak isteyen öğretmenler ve eşleri için özel bir kampanya başlattı. 24 Kasım öğretmenler Günü dolayısıyla Garanti Mortgage tarafından başlatılan kampanyada tüm öğretmenlere ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Kampanyadan tüm öğretmenler ve eşleri için avantajlı koşullarla 31 Aralık 2014 tarihine kadar yararlanabilecekler. 


Garanti Mortgage ev sahibi olmak isteyen tüm öğretmenler için başlattığı avantajlı kampanyası kapsamında konut kredisi kullananlar, uygun koşullu faiz oranlarının yanı sıra 250 TL tutarında bonus kazanıyor. 


Habertürk Egeli


Geri Dön